Noutati - Proiectul 10.000 de sate neevanghelizate
Adăugată de Softy in 30/04/2012, citită de 4.700 ori
Autor: Radio Vocea Evangheliei Timisoara, Categorie: Anunțuri
Noutati - Proiectul 10.000 de sate neevanghelizate

Alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.” Filipeni 3:14 [acum tinta este TOATA Romania...]

= Tie in ce “ECHIPA” ti-a pus Domnul pe inima sa intri? Dar intra AZI, ca maine... vei uita...=
 
Dragii nostri, din Proiectul 10.000 de sate neevanghelizate am trimis pana acum colete evanghelistice in 1750 de sate.
 
In acest anunt va propunem cateva ECHIPE:
 
0. Echipa celor pe genunchi
A. Echipa celor 50 de timbre
B. Echipa celor 100 de timbre
C. Echipa unui judet de timbre
D. Echipa celor 156 de alergatori
 
Suntem pur si simplu uimiti peste masura de modul pozitiv cum evolueaza lucrurile.

In multe proiecte derulate de-a lungul anilor, nu stiu de ce, dar la capitolul bani, Dumnezeu ne lasa sa simtim povara lucrurilor facute fara bani, pe datorie. La fel este si cu Proiectul 10.000 de sate neevanghelizate – nu avem banii, avem datorii mari, dar mergem inainte.
 
Proiectul este mult mai mare decat ne-am imaginat, dar Dumnezeu a trimis peste 60 de voluntari care au participat deja direct la actiunile de impachetare si expediere.
 
REACTII:
Iata cateva reactii din cele 1750 de sate la care am trimis pana acum:
 
1. JUDETUL GORJ: O doamna de la o primarie: “Va rugam sa ne mai trimiteti inca 5 colete, suntem gata chiar sa le platim. Sau macar Noi testamente sa ne mai trimiteti.”
 
2. JUDETUL VASLUI: “Mulţumim pentru materialele transmise de Dvs.! Au fost distribuite colegilor. Dacă este posibil, vă rog să mai trimiteţi câteva exemplare din Noul Testament, ca în formatul miniatural din pachet.” (Am mai expediat deja alte 10 Noi Testamente)
 
3. JUDETUL CLUJ: “Cum m-ati gasit dom'le? Eu sunt consilier local si candidez pentru primarie. Bunica mea a fost pocaita, si eu am stiut toata viata ca trebuie sa fac si eu acest pas, dar mi-am batut joc si am amanat. Dar acum, dupa ce voi iesi primar, ma voi boteza.” Raspunsul nostru: “Nu asteptati sa deveniti primar, ca poate nu va aleg oamenii. Apoi nu asteptati pana la alegeri, ca nu stim daca mai apucam ziua de maine”
 
4. O primarie undeva in OLTENIA, un “oltean” get-beget: “Nu mai trimiteti dom'le asa ceva in Oltenia, ca nu intereseaza pe nimeni asa ceva aici. Noi avem credinta noastra ortodoxa, iar voi nu va inchinati la icoane, nu va inchinati la sfinti, etc, etc”
De aici a urmat o discutie de vreo 20-30 de minute, despre inchinarea la Dumnezeu, care este CREATOR, sau la Maica Domnului, la sfinti, la icoane, etc, care sunt simple CREATURI. Discutia s-a incheiat din partea interlocutorului nostru cu: “Dom'le, mi-a placut sa discut cu dumneata. Pot sa te mai sun si altadata, sa mai vorbim?”
 
5. O reactie care m-a intristat, chiar din partea cuiva cunoscut: “Nelule, opreste proiectul asta, ca sunt bani aruncati aiurea, pentru ca nu ai niciun control asupra rezultatelor.” M-am prins la timp sau "am cunoscut" ca era acelasi... duh... cu barbatul de la Primaria din Oltenia... Asa ca proiectul VA CONTINUA. Responsabilitatea noastra este sa aruncam samanta, in prima faza, iar unde incolteste sa o ajutam sa creasca, ori prin telefon, ori cu ajutorul Bisericilor din alte sate vecine. Dar CONTROLUL ASUPRA REZULTATELOR il are … Tata... asa ca suntem linistit.
 
ECHIPE:
 
0. ECHIPA CELOR PE GENUNCHI pana la Craciunul 2012 sa te rogi in fiecare zi pe genunchi, (nu in autobuz sau in masina sau la televizor sau la masa, ci chiar pe genunchi), pentru intregul Proiect 10.000 de sate neevanghelizate, si anume pentru: bani, oameni, rezultate, protectie, tot ce e nevoie.
 
A. ECHIPA CELOR 50 DE TIMBRE x 3 lei/timbru = 150 lei (35 Euro)
 
B. ECHIPA CELOR 100 DE TIMBRE x 3 lei/timbru = 300 lei (70 Euro)
 
C. ECHIPA UNUI JUDET DE TIMBRE sunt cam 250 de localitati neevanghelizate intr-un judet, asta inseamna 250 timbre x 3 lei/timbru = 750 lei (170 Euro)
 
D. ECHIPA CELOR 156 DE ALERGATORI Mai avem nevoie in total de aproximativ 15.600 Euro: (impartit la) 156 alergatori = 100 Euro/fiecare membru.
 
Tie in ce “ECHIPA” ti-a pus Domnul pe inima sa intri?
 
Daca vrei sa intri intr-o ECHIPA DE TIMBRE, cumpara tu timbre de la posta, pune-le intr-un plic si trimite-ni-le. Pe fiecare colet, pentru fiecare sat, trebuie sa lipim timbre in valoare de 3 lei. Daca nu ai timp de posta si de timbre, trimite-ne contravaloarea lor.
 
Daca vrei sa intri intr-o ECHIPA DE “ALERGATORI", iti dam contul tipografiei sa trimiti acolo banii pentru tiparirea cartilor.
 
Daca vrei sa intri in ECHIPA CELOR PE GENUNCHI, Slava Domnului, esti deja in echipa! Doar sa ai grija sa nu uiti vreo zi... “neingenuncheata”...
 
Va iubim, iubim Romania si Il iubim pe Domnul din toata inima.
 
Cu drag,
Echipa 10.000
 
P.S. Detalii despre intregul Proiect puteti citi la Proiect – 10.000 de localitӑți neevanghelizate ȋn România.
 
Contact:
Ioan Ciobota telefon 0728-276.516 E-mail: [email protected]
Vali Stanciu telefon 0721-262.004 E-mail: [email protected]
Naomi Mihut telefon 0730-065.437 E-mail: [email protected]

 


Știre preluată de pe rve-timisoara.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni