Lângă Zona 51 in Nevada a explodat un meteorit?
Adăugată de Gottestochter in 23/04/2012, citită de 7.574 ori
Autor: fox news, Categorie: Semnele sfârșitului
Lângă Zona 51 in Nevada a explodat un meteorit?

Lângă Zona 51 in Nevada a explodat un meteorit

Fox News raporteaza o explozie masivă  a unui metor, care a zguduit casele din California pana in Nevada. Unii spectatori au raportat ca au cazut pe jos in casele lor, asa de puternic s-au clatinat cladirile. Este acest lucru într-adevăr un meteorit care a explodat peste Nevada, sau a avut din nou loc un experiment militar strict secret, care a esuat?!. Area 51 este o zonă militară interzisa din sudul Nevadei, unde forta aeriana Americana testeaza tehnologii ultra secrete.


Experţii se contrazic încă despre ceea ce ar fi putut cauza pământul sa se zguduie astfel pe o portiune asa de intinsa, un cutremur nu a fost înregistrat. Era ora 8.00.când cerul s-a luminat puternic şi o bubuitură asurzitoare a panicat toti cetăţenii.

Potrivit Fox News, obiectul a explodat la sud-vest de Reno, fapt care ar contrazice o operaţiune militara in Area 51, pentru ca acesta baza militara interzisa se afla la sud-est de Reno.

În cazul în care acest fenomen a fost de fapt un experiment militar esuat, nu se va afla probabil niciodata. Datorita faptului ca Zona Nevada este supravegheata extrem de bine, poate vor aparea in curand pe internet filme si declaratii, suntem curiosi dacă oamenii s-au speriat de ceva ce a venit din cosmos sau de propria armata

Un meteor descrie doar cauza unei apariţii pe cer, sau un corp ceresc şi nu trebuie confundat cu un meteorit.

 


Știre preluată de pe www.iknews.de
Opțiuni