1096 de paini au fost donate pentru batranii strazii
Adăugată de Slujire in 08/01/2012, citită de 1.596 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Anunțuri

Suntem bucurosi sa va anuntam ca in urma actiunilor de misiune crestina din perioada septembrie – decembrie 2011 au fost donate pentru batranii strazii 1096 de paini. Incepand cu primavara lui 2011 s-a deschis in jud. Bihor un adapost pentru batranii strazii pe care il sustinem si noi, acolo unde au ajuns aceste paini. Batranii au fost luati de pe strada, iar aici li se ofera cazare, hrana si ingrijire zilnica gratuita. Acest adapost pentru batranii strazii functioneaza prin credinta, cu ajutorul sponsorilor. Acest centru adaposteste momentan 13 batrani, dar are o capacitate de 30 de locuri. Cu ajutorul dvs, acesti batrani au avut in fiecare zi paine pe masa. Dar nu dorim sa ne oprim aici. Dorim sa dezvoltam si mai mult acest adapost incat sa fie functional la capacitatea maxima de 30 de locuri.

Momentan lucram la incalzirea centrala pentru acest adapost si se vor cumpara lemnele necesare pentru toata iarna aceasta. Multumim tuturor fratilor crestini care s-au implicat cu alimente, paini sau fonduri in sustinerea acestor batrani.

Cei care doresc sa sustina cu alimente, paine sau fonduri acest adapost pentru batranii strazii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected], sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098


Știre preluată de pe slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni