Rugați-vă pentru Antiohia și Thimoteus
Adăugată de nickbagsandhrist in 06/11/2011, citită de 2.089 ori
Autor: Nicolae Geanta, Categorie: Anunțuri
Rugați-vă pentru Antiohia și Thimoteus

La nivelul Bisericilor Creștine dupa Evanghelie din România, marți 8 noiembrie 2011 este o zi de post si rugaciune!.  În această zi se va judeca recursul procesului în care Biserica Antiohia (una dintre cele mai vechi și mai numeroasă din cadrul acestei confesiuni) și Institutul Biblic Thimoteus, ambele din București(str. Ep. Radu).

Conform BCDE-UBCDE din România, "în timpul proceselor mai vechi la Judecatoria sectorului 2, Antiohia ;i Thimoteus au depus probe prin care se arata ca au primit terenul din partea Primariei sectorului 2 pe perioada existentei cladirilor, ca s-a construit in baza unei autorizatii de constructie, ca detin certificate de calitate din partea firmelor cu care s-a lucrat la turnarea betonului si prin care se poate demonstra anul si data la care s-a turnat, si, de asemenea, o hotarare judecatoreasca prin care partii adverse i-a fost respinsa actiunea prin care a atacat autorizatiile de constructie, precum si procesul verbal de receptie a cladirii si intabularea. Paradoxal, Instanta a respins toate probele obligand cele două instituții la demolarea cladirii in termen de 3 luni, pe cheltuiala proprie, sau, in caz contrar, demolarea cladirii de catre partea adversa pe pe cheltuiala celor de la Antiohia și Thimoteus.

Apelăm la rugăciunile tuturor credincioșilor din România, pentru a determina intervenția lui Dumnezeu în acest caz dificil.

Știre preluată de pe nicolaegeanta.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni