Se cauta DJ pentru emisii in Romana, Germana, Engleza etc...
Adăugată de danielnotar in 15/10/2011, citită de 1.849 ori
Autor: Posted by: Daniel Ioan Notar, Categorie: Diverse
Se cauta DJ pentru emisii in Romana, Germana, Engleza etc...

Dragi ascultatori,

radio-elshaday & radio-megapower & christliche-radiosender cauta DJ pentru emisii in romana. In curand dorim sa oferim mai multe emisii in limba romana pentru ascultatorii din Romania, dar nu avem DJ/MC pentru aceste evenimente.Se cauta DJ talentati care ar folosii si microfon, daca vor sa puna doar muzica, nu are rost. Cei care sunt interesati sunt rugati sa lase un mesaj...VREM SA EMITEM IN MAI MULTE LIMBI STRAINE DACA VOM GASI DJ CARE SA SE OFERE PENTRU EVANGHELIZARE PE INTERNET.

Daca esti pasionat de radio, iubesti muzica…atunci esti persoana potrivita !
Intra in echipa noastra, trimite un e-mail, Mai multe detalii pe site ..daca exista cineva aici pls postati aici cat mai repede:

Programul de emisii e cam libera, de obicei dupamasa, seara, in weekend se pot face emisii, orice muzica, Muzica Crestina  ca Hilsong,Gaspel,worship song,christliche Musik etc....

In curand vom crea si un cont de Yahoo Messenger unde ascultatorii vor fii conectati cu DJul in emisie. DJii care au folosit deja Sam Broadcaster au un avans,3,4,5,6 etc, dar incercam sa educam si pe cei noi, tot ce trebe sa ai, e vointa sa inveti, si bineinteles e nevoie si de stil. Asteptam pe toti cei care sunt interesati.Cu stima si respect, radio vocea evangeliei germania & "Radio Voice of the Gospel INTERNATIONAL"

– Vrei sa fii DJ?  vrei sa duci Evanghelia Mänturi prin radio in toata lumea,si sa implinesti versetul care zice „Mergeţi în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Cine va crede şi se va boteza, va fi mîntuit; dar cine nu va crede va fi osîndit" (Marcu 16:15-16).
vrei sa fi o binecuvantare pentru alti ?


Dacă vrei să fii pescar de oameni

Ceea ce face farmecul unui om este frumuseţea sau bunătatea lui? Noi am ales bunătatea, alţii frumuseţea...

Ajută aceşti oameni speciali, homosexualii, care au ales greşit, să descopere ce ţi-a descoperit Dumnezeu, frumuseţea Lui extraordinară si frumuseţea ta spirituală.

Caută şi în scrum sau în colbul de pe drum, poţi găsi bijuterii şi acolo...

Dacă eşti sau vrei să fii pescar de oameni, caută şi în mâl, acolo unde peştii sunt privaţi de Apa Vieţii.

Pescuieşte peştii care tac, care poate nu au curajul să mai spere că vor fi ajutaţi, care se zbat singuri în mâl şi nebăgaţi în seamă de cineva. Fii unul dintre cei care îşi asumă rolul de a scoate un peşte din mâl! Mâlul miroase urât şi mulţi din biserici îl ocolesc. Cred ei oare că mâlul se va lipi de suflet , şi nu de haine?! Isus S-a băgat in mâl. El nu a simţit ruşine sau dezgust, ci i-a privit cu ochii dragostei izvorâte din Tatăl.

Citeste mai departe


Știre preluată de pe www.radio-megapower.de
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni