Baptiştii belgieni solicită misionari români
Adăugată de danielnotar in 10/10/2011, citită de 2.507 ori
Autor: Posted by: Daniel Ioan Notar, Categorie: Anunțuri
Baptiştii belgieni solicită misionari români

Marți, 4 octombrie, pastorul Ionel Tuţac, secretar general al Uniunii Baptiste, s-a întâlnit la Bruxelles cu Samuel Verhaeghe, preşedintele Uniunii Baptiste din Belgia.

Întâlnirea a avut loc la iniţiativa pastorului Nicolae Radomir, cel care păstoreşte acum Biserica Creştină Baptistă Română “Betel”, din capitala Europei. La întâlnire a participat şi Comitetul Executiv al baptiştilor belgieni. Uniunea Baptistă din Belgia este una din cele mai mici uniuni din Federaţia Europeană Baptistă, având doar 26 de biserici şi aproximativ 800 de credincioşi.

Cu acest prilej, baptiştii belgieni şi-au exprimat speranţa că în viitorul apropiat, câţiva români, trimişi de Uniunea Baptistă, vor veni să misioneze în această ţară puternic secularizată. De asemenea, s-a discutat posibilitatea organizării unui concert de colinde în luna decembrie, în Grand Place, la care să participe atât grupuri muzicale româneşti, cât şi belgiene. La ora actuală există doar 2 biserici baptiste române în Bruxelles, într-un oraş în care se estimează că locuiesc aproximativ 30.000 de români.

Sursa: Revista Creştinul Azi

Citeşte mai mult pe:

http://www.radio-elshaday.de/
http://www.radio-megapower.de/
http://christliche-radiosender.blogspot.com/


Știre preluată de pe christliche-radiosender.blogspot.com
Buna,ma numesc Mihaela si locuiesc in Gent,Belgia.Stie cineva o biserica baptista in orasul asta?Am tot cautat pe google dar.....in zadar.Sunt de o luna in Belgia si desi ascult predicile de pe site,simt ca-mi lipseste biserica.Va multumesc
Adăugat în 11/10/2011 de mihaela.onofrei
Este o biserica de belgieni daca vrei.... nu e baptista...dar nu vei gasi sasa ceva in zona flamanda... e o biserica evanghelica si e buna :-)
Mai predic din cand in cand acolo...
adresa este: Nederzwijnaarde 23, 9052 Zwijnaarde
Si au program doar dum dim de la 10.00
Sper sa iti placa....
daca nu poti veni oricand la biserica pe care o pastoresc eu (Halle, Vlaams Brabant)... tot flamanda
Emil
Adăugat în 20/09/2012 de emil_vhk
Opțiuni