Credincioși Amish atacați și tunși
Adăugată de danielnotar in 08/10/2011, citită de 2.070 ori
Autor: Posted by: Daniel Ioan Notar, Categorie: Anunțuri
Credincioși Amish atacați și tunși

Credincioși Amish atacați și tunși



Mai mulți membrii ai comunității Amish din statul american Ohio au fost victimele unui atac misterios, care s-a repetat, cu aceleași „ingrediente" și în alte patru districte ale statului.


Câteva case au fost luate cu asalt de indivizi înarmați cu foarfece, care și-au tuns victimele - o umilință pentru bărbații credincioși Amish, care obișnuiesc să poarte părul lung și să își lase barbă. Potrivit victimelor ultimului incident, atacatorii, în număr de 27 s-au identificat ca membrii ai clanului „Bergholz Amish".


Șeriful Fred Abdalla, din Jefferson County a declarat pentru Daily Mail că părul victimelor a fost adus înaintea episcopului grupului Bergholz, Sam Mullet, ca dovadă că ordinele sale de atac au fost urmate.


În anul 2007, comunitatea Bergholtz a mai fost în centrul atenției când un viol în sânul comunității a iscat un scandal uriaș. Oamenii legii și-au exprimat atunci temerile că astfel de incidente ar putea fi frecvente în cadrul acelei comunități. Șeriful Abdalla a declarat chiar că episcopul Mullet „a băgat frica în oamenii aceia" și că deține un „control mental" asupra lor.

 

Citeşte mai mult pe:

http://www.radio-megapower.de/
http://www.radio-elshaday.de/
http://christliche-radiosender.blogspot.com/

 


Știre preluată de pe christliche-radiosender.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni