Admitere la teologie sau jurnalism
Adăugată de proflorin in 25/07/2011, citită de 1.958 ori
Autor: CBEE Oradea, Categorie: Anunțuri
Admitere la teologie sau jurnalism

 

Dacă vrei să te înscrii la o facultate și nu știi pe care să o alegi, ia în considerare oferta Colegiului Biblic Est European Oradea.

Oferim cursuri la zi, cu durata de 3 ani pentru Teologie Educație Creștină și Jurnalism Pregătire Media.

Secția Teologie Educație Creștină oferă de-a lungul celor trei ani de studiu posibilitatea instruirii de către profesori competenți cu o vastă experiență în slujire. Studenții au șansa de a aplica ceea ce au învățat în diferite proiecte de evanghelizare și misiune atât în țară cât și în străinătate. Baza material se ridică la cele mai noi standard ale sistemului educațional. Biblioteca CBEE pune la dispoziția cititorilor peste 16.000 de volume.

În contextul în care implicarea creștinilor în mass-media oscilează între provocare și necesitate, Colegiul Biblic Est European pregătește profesioniști pentru răspândirea mesajului Evangheliei în forme noi, dar și oameni de caracter gata să fie o voce credibilă în peisajul mediatic românesc.

Din 2007 CBEE oferă prin secția de Jurnalism Pregătire Media, o programă ce abordează toate mijloacele de  comunicare în masă. Studenții sunt provocați să-și dezvolte aptitudinile cu profesionalism în lumina perspectivei creștine despre lume și viață.  Aplicabilitatea cursurilor constituie o preocupare majoră pentru cadrele didactice din țară și străinatate, profesioniști mass-media cu vastă experiență în domeniu. 

Află toate informațiile accesând www.cbee.ro sau scrie un email la [email protected]


Știre preluată de pe www.cbee.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni