O noua functionalitate - Resurse inrudite si asemanatoare
Adăugată de Softy in 29/04/2011, citită de 54.601 ori
Autor: resursecrestine.ro, Categorie: Resurse Creștine
O noua functionalitate - Resurse inrudite si asemanatoare

Echipa resursecrestine.ro va anunta cu bucurie adaugarea unei noi functionalitati pe site. Este vorba de sectiunea "Resurse inrudite si Resurse similare" de pe pagina oricarei resurse (vezi poza).
Aceasta apare atunci cand resursa respectiva corespunde dupa titlu altor resurse, care pot fi aceeasi resursa in alte formate (text/audio/video) sau in alte sectiuni (cantec, poezie, acorduri, etc).

Speram ca aceasta sectiune va va fi de folos in navigarea pe site. Daca sunteti, de exemplu, la o cantare text care are corespondent intre cantarile audio, tot ce trebuie ca sa o ascultati este sa apasati pe butonul portocaliu de previzualizare si sa apasati pe butonul "play".
De asemenea, daca sunteti pe o cantare audio, puteti folosi butonul de previzualizare pentru a citi textul cantarii in timp ce o ascultati - functioneaza din ambele directii.

Aceste inrudiri / similaritati sunt detectate automat, dar multe dintre ele pot fi gresite, deoarece multe poezii, de exemplu, pot avea titluri asemanatoare sau chiar identice, si, totusi, sa fie diferite. De aceea apelam la dumneavoastra, la vizitatori, pentru a ne ajuta sa confirmam legaturile facute automat de calculator.

Cum puteti face acest lucru? Foarte simplu: apasati pe butonul verde "Confirma" din dreptul unei legaturi - dupa ce v-ati convins ca ea este intr-adevar aceeasi resursa in alt format, sau aceeasi resursa in alta varianta (alta traducere, de exemplu). Pentru a putea confirma, trebuie sa fiti deja autentificati.

Dupa ce confirmati o resursa, ea va trebui sa fie confirmata de un numar suficient de mare de utilizatori pentru a o considera de incredere, iar atunci butonul de confirmare va disparea si ea va aparea printre primele resurse similare.

Daca ati gresit si ati confirmat o resursa diferita, va rugam sa apasati ulterior pe butonul rosu "Anuleaza".

Deoarece lucram la imbunatatirea sistemului de utilizatori, pentru fiecare resursa pe care o confirmati si care este ulterior confirmata de suficienti utilizatori, veti primi un punct. Prin aceste puncte dorim sa rasplatim efortul dumneavoastra si sa va oferim posibilitatea de a beneficia de mici beneficii, pe langa castigarea unor niveluri superioare de administrare a site-ului.

Va multumim si va rugam sa ne ajutati sa imbunatatim constant site-ul,
echipa www.resursecrestine.ro


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
cu adevarat ogoarele sunt gata de recolta dar lucratorii sunt asa putini dar DUMNEZEU poate sai trimata
Adăugat în 08/03/2014 de CRISTINA.VOLCOVSCHI
Vă mulțumim pentru tot ce lucrați,/Pentru grija ce ne-o purtați/De aceea vă rugăm fierbinte,/Primiți ale noastre cuvinte/Prin care vă mulțumim/ Pentru tot ce primim/Și aș vrea ca în Noul an ce intrăm/Mai mulți la adevăr să chemăm/Să ne bucurăm cu toții de-al Domnului har/Și să nu ne fie bucuria chemări-n zadar/Să vedem cum vin oamenii la credință/Și să ne bucurăm de-a Lui biruință.
Adăugat în 09/12/2016 de 1pocaintaP
Opțiuni