Tineri Pentru Misiune Mediaș – Raport activitate pe anul 2010
Adăugată de viopop in 09/02/2011, citită de 2.508 ori
Autor: TPM Medias, Categorie: Misiune
Tineri Pentru Misiune Mediaș – Raport activitate pe anul 2010

Pe măsura ce veți citi acest raport vă doresc să simțiți freamătul, mișcarea, uneori stresul pe care cei implicați l-au simțit. Este extraordinar să stai în rugăciune și la un moment dat să simţi ca Isus iţi spune să faci ceva. Totul este doar o idee fragilă, cu multe necunoscute uneori prea multe încât ne întrebam: Ești cu adevărat, Tu, Doamne? Dar după confirmările pe care le primim, ne ridicam timid și pășim pe ape. Și aceasta se întâmplă în orice domeniu fie în evanghelizare, fie în misiunile în care mergem. Ca la final, deși, depășeste imaginația în simplitate și originalitatea Sa, vedem cum El împlinește proiectul Său. De aceea și în acest an 2010 am trăit același stil de viata: rugăciune, idee, pasi și apoi miracol. În acest stil de viata nu ai nimic cu ce sa te lauzi, pentru ca totul depinde de Isus și trupul Sau – Biserica.

Mă bucur de colegii pe care Dumnezeu mi i-a dat. Am muncit și ne-am rugat ca sa descoperim ideile lui Isus și sa întelegem cum sa le împlinim. Prin bine și belșug, prin lipsa și stres am mers înainte cu speranța ca Dumnezeu ne va ieși în cale și ne va ajuta.

Sunt bucuros pentru fiecare, nu doar datorita muncii depuse din acest an, ci și datorita potenţialului pe care Isus l-a aşezat în fiecare. Ei au crescut și vor creste și anul viitor și cine ştie cum ii va folosi Isus în continuare.

Sunt mulţumitor pentru voluntarii pe care i-am avut în misiune. Unii poate au pășit pentru prima data. Pentru ei s-a dat intr-o parte valul care înconjura ideea de misiune și au înteles ca în misiune sunt tineri simpli, dar gata sa asculte de ideile lui Isus. Ei trebuie sa-și ia riscul de-a umbla pe apa. În mintea altora, probabil, ca s-a înfiripat ideea ca ei pot fi misionari și ca pot urma un alt pas. Speram ca la anul viitor acest pas sa se realizeze.

Apreciez foarte mult pe cei care au donat. Nu doar datorita banilor, care au fost unealta prin care am plătit biletele de avion ca sa mergem în misiune. Ci în special ca ne-au încurajat sa nu ne oprim, sa umblam mai departe pe ape. Mulțumim celor care au stat în lupta rugăciunii pentru noi, pentru ca momentele grele nu ne-au lipsit. Da, am trăit acele momente când nu ești sigur și nu știi de unde și cum va veni ajutorul.

Vă mulţumesc tuturor care aţi făcut aceste proiecte realizabile împreună cu ISUS.

Cu respect,
Florin Mihaly,
liderul Fundaţiei
“Tineri Pentru Misiune Mediaş”

Vezi video

Citește întreg raportul de misiune (pentru a vedea mai bine apasati pe butonul Fullscreen)

Raport Final 2010

Știre preluată de pe www.tpmmedias.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni