Absolvire 2010 - Şcoala Biblică din Mpyupyu
Adăugată de ovicornea in 04/12/2010, citită de 1.932 ori
Autor: Ovi Cornea, Categorie: Misiune
Absolvire 2010 - Şcoala Biblică din Mpyupyu

Astăzi, 4 Decembrie 2010, prin bunăvoinţa şi cu ajutorul bunului Dumnezeu, am ajuns la finele Şcolii Biblice din Mpyupyu.

Începută cu aproximativ 2 ani în urmă, Şcoala Biblică din acest sat malawian uitat de mulţi (şi chiar neştiut de unii) a ajutat, încurajat şi îmbărbătat Biserica Baptistă de acolo.

În cuvintele lui, păstorul mi-a spus că dacă n-ar fi fost Şcoala Biblică ca să ajute biserica, biserica nu ar fi fost ceea ce e acum. Noi ştim că Dumnezeu este Cel care merită toată gloria şi lauda şi că, fără El, noi nu am fi fost niciunde.

"Îţi mulţumim, Doamne, pentru aceşti 2 ani în care am avut onoarea să Te slujim în Mpyupyu. Aceşti doi ani sunt doar primul pas pe drumul lor, acela de a se maturiza, de a creşte şi de a se lăsa modelaţi pentru a fi tot mai asemănători Chipului Fiului Tău, Isus Cristos. Ajută-i să continue să Te slujească şi să-i slujească pe cei din jurul lor"

Pentru a vedea pozele, vă rugăm să urmaţi link-ul de mai jos. Se va deschide o pagină nouă, pagina de Facebook a Speranţei pentru Viitor Malawi

Pentru a vedea toate pozele, precum şi pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă în misiunea din Malawi, vă rugăm să accesaţi pagina de Facebook a Asociaţiei Hope for the Future - Malawi:

Hope for the Future


Știre preluată de pe mission2malawi.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni