TRAIM ADEVARATE MINUNI: Mai avem nevoie de 2000 de euro pentru Centrul Social de Zi pentru Copii din Valea Jiului
Adăugată de SperantaRO in 01/07/2010, citită de 1.841 ori
Autor: Speranta pentru Romania, Categorie: Diverse
TRAIM ADEVARATE MINUNI: Mai avem nevoie de 2000 de euro pentru Centrul Social de Zi pentru Copii din Valea Jiului

In ultimile 2 saptamani lucratorii Misiunea Speranta pentru Romania din zona Valea Jiului traiesc minuni in adevaratul sens al cuvantului.  Doamna care ne vinde casa a avut un vis in urma cu 2 luni de zile pe care ni l-a relatat atunci si noua. In acest vis i s-a spus ziua si luna cand va primi banii de la noi pe imobilul pe care ni-l vinde.  Nu stiam daca visul este de la Domnul sau unul obisnuit. In urma cu cateva zile acest vis s-a implinit pentru ca exact in ziua si luna in care i s-a spus in vis, noi cei de la Misiunea Speranta pentru Romania am primit cea mai mare parte fondurile necesare pentru cumpararea imobilului pentru a deschide un Centru Social de Zi pentru copii.

Experienta aceasta nu este singulara. In data de 20 iunie, 6 lucratori Misiunea Speranta pentru Romania (impreuna cu familiile lor, in numar de 14 persoane) erau stransi  la rugaciune de consacrare inaintea Domnului pentru a primi cei 13 000 de euro pentru Centrul Social de Zi din Valea Jiului. Dupa 2 ore de rugaciune toti am fost martori pe viu la manifestarea puterii lui Dumnezeu, pe care o vom relata in curand pe site-ul nostru sub forma video.

In curand pe site-ul nostru vom posta interviuri cu lucratorii nostrii si doamna care a avut visul pentru ca cu totii sa ne bucuram si sa laudam pe Domnul pentru felul in care lucreaza in viata noastra.

Suma este aproape completa, mai avem nevoie de 2 000 de euro si vom putea deschide Centrul Social de Zi pentru Copii din Valea Jiului pentru 100 de copii defavorizati din aceasta zona.

Parintii copiilor ne cheama. Copii ne asteapta.

Cei care doriti sa ne sustineti pentru strangerea sumei de 2 000 de euro puteti face donatii in contul Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania in:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank, Chisineu Cris

-IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

-IN DOLARI direct in contul bancar al organizatiei noastre: RO 31 RZBR 00000 60012246958 deschis la Raiffeisen Bank CODE  SWIFT: RZBRROBU


Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni