Declaratia barbatilor crestini
Adăugată de domnulnopcea in 10/05/2010, citită de 1.898 ori
Autor: Biserica Metanoia Timisoara, Categorie: Anunțuri
Declaratia barbatilor crestini

Biserica Metanoia din Timișoara a elaborat Declarația Bărbaților Creștini. 

Declaraţia Bărbaţilor Creştini este o luare de atitudine față de confuzia culturală și teologică legată de disocierea dintre sexe, complementaritatea dintre bărbați și femei în ceea ce privește rolurile specifice ale acestora în contextul familiei, așa cum sunt ele revelate în Sfânta Scriptură. 
Această declaraţie de principii, scopuri şi doctrină creştină se dorește un manifest care să provoace asumarea responsabilităților sociale și familiale într-un mod conștient și biblic.

„Noi suntem creştini evanghelici, care prin tradiţie sunt militanţi sociali. Evanghelicii români sunt destul de reţinuţi, dar cred că se ridică o generaţie tânără care ia atitudine. În acest sens vrem să luăm atitudine, să atragem atenţia asupra a ce spune Biblia despre eutanasie, avort, homosexualitate sau disocierea dintre sexe”, a explicat editorul Valentin Dedu, modul în care a apărut „Declaraţia bărbaţilor creştini”.

„Bărbatul nu mai este bărbat şi s-a ajuns la masculinizarea femeii. Au fost şi efecte pozitive, ca accesul femeilor în funcţii publice, dar efectul advers a fost bărbatul inert. Vrem să luăm atitudine în acest context de confuzie teologică şi socială”, a mai spus editorul declaraţiei. 

Mai multe pe: www.metanoiaorg.ro Textul declarației: Descarcă Varianta PDF (http://metanoiaorg.ro/pdf/declaratiabc.pdf). 

Poți să te alături grupului Declarația bărbaților Creștini pe Facebook (http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=114527101915649)

Știre preluată de pe www.metanoiaorg.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni