BiblePhone pentru dispozitive mobile cu ecran senzitiv (TouchScreen)
Adăugată de octavianlupu in 26/03/2010, citită de 3.860 ori
Autor: Octavian Lupu, Categorie: Misiune
BiblePhone pentru dispozitive mobile cu ecran senzitiv (TouchScreen)
Evolutia domeniului comunicatiilor mobile contureaza o tendinta majora catre utilizarea modelelor de telefoane mobile cu ecran senzitiv (TouchScreen). In acest mod sunt eliminate complet tastele, oferindu-se o suprafata mai mare pentru afisare si interactivitate directa, similara folosirii mouse-ului la un calculator obisnuit.

In urma a numeroase solicitari primite din diferite parti ale lumii, a devenit clara necesitatea adaptarii programului BiblePhone (Biblia pe telefonul mobil), pentru acest gen de telefoane / dispozitive mobile. De aceea, anuntam lansarea aplicatiei BiblePhone, avand o capacitate extinsa pentru a functiona si in cazul dispozitivelor mobile cu ecran senzitiv (TouchScreen).

In acest sens, este suficient sa vizitati www.biblephone.net si sa accesati sectiunea BibleCreator sau EbooksCreator, unde prin simpla selectare a optiunii TouchScreen, veti permite incarcate butoanele grafice in interiorul aplicatiei.

De asemenea, este posibila ajustarea inaltimii butoanelor grafice, astfel incat sa se incadreze intr-un mod facil pe ecranul dispozitivului mobil pe care il utilizati.

Nu in ultimul rand, daca veti face "drag" peste suprafata butonului grafic, se va repeta comanda asociata intr-un mod similar apasarii continue a unei taste de telefon mobil.

Prin urmare, vizitati www.biblephone.net si faceti cunostinta cu aceste noi functionalitati.

Va dorim o utilizare binecuvantata a acestei aplicatii

Octavian Lupu


 

Știre preluată de pe www.conexiunicrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni