[Haiti] Spitalul îi vede pe haitieni întorcându-se la Hristos
Adăugată de user necunoscut in 11/02/2010, citită de 2.345 ori
Autor: BenHur, Categorie: Anunțuri
[Haiti] Spitalul îi vede pe haitieni întorcându-se la Hristos
Autorităţile din Haiti estimează acum că 200.000 oameni au fost omorâţi de cutremurul cu magnitudinea de 7.0 grade. Aceasta face să fie una din cele mai mortale catastrofe are au existat vreodată. Mai mult de 1,5 milioane de oameni au rămas fără case. Mulţi ies din capitala Port-au-Prince, raportează MNN.

HCJB Global a trimis o echipă medicală în Port-au-Prince vinerea trecută. Preşedintele organizaţiei spune: “Au făcut 70 de operaţii mari, dar au tratat sute de alţi oameni. Este aproape imposibil să numărăm câţi oameni au fost trataţi.”

Echipa lucra la Spitalul misionar baptist din Haiti, una din singurele spitale din regiune care au rămas.

Pederson spune că sunt multe poveşti cutrămurătoare despre părinţi care şi-au pierdut şase sau şapte dintre copiii lor – familii întregii care au fost şterse.

Pederson spune: “Suntem încântaţi când în jur de 20 de pastori au sosit la spital mai devreme în această săptămână. Şi ei au ore de devoţiune, împărtăşindu-L pe Hristos. Am auzit luni dimineaţa că sâmbătă 20 de oameni s-au rugat şi L-au primit pe Hristos în spital.”

Totuşi, încă mai sunt multe întrebări decât răspunsuri. “Ce fac cu oamenii după ce sunt trataţi? 100% dintre oamenii nu au case unde să locuiască. Doctorii noştri au întrebat: “Unde te vei duce după tratament?” Ei nu au unde să meargă, aşa că stau în jurul spitalului.”

Mirosul morţii este aproape de nesuportat. “Ieri, directorul comunităţii de dezvoltare a săpat un mormânt, iar personalul a început să-i înmormânteze pe oameni”

În timp ce această echipă se pregăteşte să meargă acasă în Quito, Ecuador, Pederson spune: “Vom trimite al doilea val de cadre medicale la sfârşitul săptămânii. Aceasta va fi un process continuu unde aducem un nou personal şi-i trimitem pe alţii acasă pentru odihnă şi reînnoire."

Știre preluată de pe www.christiantelegraph.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Neemia 9:17 n-au vrut să asculte şi au dat uitării minunile pe care le făcuseşi pentru ei. Şi-au înţepenit grumazul şi, în răzvrătirea lor, şi-au pus o căpetenie ca să se întoarcă în robia lor. Dar Tu, Tu eşti un Dumnezeu gata să ierţi, îndurător şi milostiv, încet la mânie şi bogat în bunătate. Şi nu i-ai părăsit