Pastor batut de autoritati in China
Adăugată de user necunoscut in 21/07/2009, citită de 2.581 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Pastor batut de autoritati in China
Potrivit unui raport din 9 iunie al China Aid, in dimineata zilei de 5 iunie, pastorul Hua Huiqi a fost arestat de catre ofiterii politiei din provincia Shanxi si Beijing cand transfera un tren de la statia Taiyuan Railroad in Shanxi. Hua a fost dus la un hotel unde a fost batut cu brutalitate. Unul dintre oficiali i-a adresat urmatoarele cuvinte: “Am sa te sugrum si mi-ar place sa vad daca vei mai putea predica Evanghelia atunci…Diviziunea Domestic Security Protection este pusa special pentru a va suprima pe voi, credinciosii lui Isus.” De asemenea, oficialii au amenintat ca il vor aresta impreuna cu sotia sa. Pastorul Hua a fost eliberat in 7 iunie si a primit tratament la domiciliu pentru ranile suferite.

Rugati-va pentru vindecarea pastorului Hua. Rugati-va pentru protectia lui si a familiei sale. Rugati-va ca atacatorii sai sa vina la credinta in Hristos si sa devina o dovada a milei si dragostei lui Dumnezeu pentru oameni ( 1 Timotei 1:16).

Știre preluată de pe www.persecution.net

Frate, multumeste-i ca nu te-au ars pe rug si fi fericit ca ai fost prigonit pentru numele lui Dumnezeu. Pt ca dincolo El te va mangaia...
Adăugat în 01/08/2009
pastorul prigonit din china .
IONUT PETRICA.....
A sta "tolanit " pe un fotoliu cu leptopul in fata, e tare simplu sa spui FII FERICIT !! Dar daca am fi noi in cauza, am uita (poate) ce inseamna sa fii fericit in acele momente !!!
Fratilor ....trebuie sa ne rugam pt.toti fratii nostri care sint prigoniti ,din china,si nu numai!
Numele Domnului fie laudat!
Adăugat în 02/08/2009
Opțiuni