Albert Einstein - Exista Dumnezeu?
Adăugată de user necunoscut in 12/05/2009, citită de 7.037 ori
Autor: BenHur, Categorie: Diverse
Albert Einstein - Exista Dumnezeu?
Daca ti-ar spune cineva ca Dumnezeu nu exista, cum i-ai raspunde? Daca ti-ar spune cineva ca Dumnezeu a creat si binele si raul, cum ai reactiona? Urmareste clipul de mai jos pentru a vedea, ceea ce numesc istoricii, raspunsul lui Einstein...












Frumos videoclip, insa...
...are strecurat o erezie : raul exista si a fost adus in universul material si spiritual de ingerul cazut, satan, fostul lucifer.
Daca nu crezi ca exista raul deja ai pierdut razboiul, fiindca nu te mai feresti de el, si asta este si scopul lui satan, sa nu crezi in existenta lui , si astfel sa nu te opui planurilor sale, caci cine se lupta contra a ceva ce nu exista?
Verificati mai cu atentie ce postati aici, caci o sa dati socoteala.

DOMNUL sa va binecuvanteze.AMIN.
Adăugat în 13/05/2009
Sincer, nu cred ca ati inteles video-ul. Mai priviti-l o data. Nu e vorba defel daca raul exista sau nu, ci daca Dumnezeu a creat raul. Ori raspunsul unui copil la asemenea intrebare, depaseste de multe ori toata teologia noastra.
Adăugat în 13/05/2009
Binele si raul
Foarte bine justificat. Intunericul nu exista prin sine insusi, ci a aparut in lipsa luminii. Diavolul nu are putere sa creeze ceva, ci el doar neaga ce a creat Dumnezeu. Lipsa prezentei lui Dumnezeu inseamna iad, rau, degradare...
Adăugat în 13/05/2009
ptr. one...
...am inteles f bine ce a spus copilul , insa ceea ce nu stii tu despre tine este ca esti o prada f ushoara ptr uneltirile lui satan... daca nici macar atata lucru nu ai inteles cand copilul spune CLAR : CA RAUL NU EXISTA. nu ai inteles fiindca este asezat intr-un context in care sa nu sesizezi.. insa mesajele lucreaza intotdeauna in subconstientul tau ptr a-ti slabi puterea si a nu mai veghea eventual ca la inceput.
Vezi tu, cand DOMNUL Isus a spus ca satan este tatal mincunii asta ma facut sa inteleg tesatura subtila a celui rau , si capacitatea lui de a dezbina si crea confuzie, INSA , ce ma cutremurat cu adevarat si am inteles ptr prima oara cu adevarat de ce insista DOMNUL sa veghem si sa ne rugam , a fost atunci cand isusi DUMNEZEU spune despre fostul lucifer : erai desavarsit in frumusete si INTELEPCIUNE.... asta ma cutremurat...DUMNEZEU sa spuna ca acest inger cazut era si este desavarsit in intelepciune , numai ca acuma intelepciunea lui o pune in slujba raului... o intelepciune desavarsita... ignorata si subestimata de oameni ...de aceea sunt pline bisericile de oameni nenascuti din nou...oameni care le este deviata atentia de acest vrashmas subtil ce stie sa devieze atentia de la uneltirile lui...acum... sper ca ai inteles si sa iei pe viitor seama la ceea ce vezi si citesti.

DOMNUL sa te binecuvanteze.AMIN.
Adăugat în 14/05/2009
Frate Iurkowski. E clar ca raul exista. Clipul nu demonstreaza ca raul nu exista ci demonstreaza faptul ca nu DUMNEZEU a creat raul ci Diavolul prin atitudinea lui a ales sa se ridice mai presus de Dumnezeu si astfel sa mearga contrat voii Lui, sa aiba o alta atitudine decat ceea ce este Dumnezeu dintotdeauna: Binele. Multa binecuvantare
Adăugat în 14/05/2009
ptr. one...
...mai este ceva ptr edificarea ta deplina : priveste atent cand spune Raul nu exista ... ai sesizat ca incepe cu o majuscula si este o propozitie separata de celelalte ? dupa care continua o alta propozitie ce de asemenea incepe ca orice propozitie cu o majuscula :Este exact ca si intunericul si frigul ... vezi tu ...ochii tai au citit si tu nu ai sesizat ..insa subconstientul tau lucreaza...
...unde sunt invatatorii mincinosi...ca Biblia a avertizat despre asta... unde sunt?... au venit deja si noi nu am sesizat?... vor mai veni si altii?... CU SIGURANTA...
Sa veghem si sa ne rugam cu ochii tinta la DOMNUL Isus Hristos si sa cerem intelepciune sa nu fim rataciti de ereziile strecurate si multa Dragoste sa ne iubim unii pe alti si sa veghem unii asupra altora.
Nu caut sa arat ca sunt ceva...sa nu intelegi gresit ...dar prea mult am fost mintit si eu de cel rau cat timp am stat in lume...si acum cu toata bucuria lupt la destramarea planurilor celui rau... dupa puterea data mie.

Fii Binecuvantat.AMIN.
Adăugat în 14/05/2009
Sensul clipului
...l-am înțeles în felul următor: Teoria lui A. Einstein e atacată de copii în mod ironic și foarte simplu: Ei spun conform legilor fizicii:
- frigul nu există ci este absența căldurii,
-întunericul nu există ci este absența luminii;
- Dumnezeu nu a creat răul, răul este rezultatul a ceea ce se întâmplă atunci când omul nu are dragostea lui Dumnezeu în inima lui.
După părerea mea există: Răul care a devenit însuși Satan prin decăderea Sa, și răul rezultatul a ceea ce se întâmplă atunci când omul nu are dragostea lui Dumnezeu în inima lui.
În acest clip copii nu se referă la faptul că ar exista sau nu Satan, ci argumentează că răul care ne aduce suferința pe acest pământ e rezultatul respingerii Lui Dumnezeu. Cu cât prezența Lui Dumnezeu e mai absentă în Creatura Sa (oamenii) cu atât rezultatele Răului sunt mai vizibile și iau amploare tot mai mare pe pământ.
Cine crede că există Dumnezeu va trebui să creadă ca există (încă) și Satan.
Cum de a reușit îngerul de lumina Lucifer să se îngâmfe în cer e pentru mine o taină, care probabil ne va fi dezlegată în cer.
Cert e faptul ca Răul a fost adus pe acest pământ prin însuși Diavolul. Răul n-ar exista dacă nu ar exista Satan, și nici binele n-ar exista dacă nu ar exista Dumnezeu. Dumnezeu va demostra Diavolului acest lucru, când va prelua domnia pe pamânt, timp în care Diavolul care este însuși Răul pe acest pământ va fi legat.
Eu cred ca problema lui A. Einstein nu a fost ateismul. El daca nu ar fi crezut in Dumnezeu nu ar fi luptat contra Lui. Nu poti lupta contra a ceeace nu exista.
Adăugat în 14/05/2009
problema lui Einstein
...caci despre el este vb in videoclip, pe cand era elev ...nu a fost ca nu a crezut in DUMNEZEU , ci faptul ca NU A URMAT PE HRISTOS... teoria lui in care spune ca nu exista raul ci doar absenta Lui DUMNEZEU , este o erezie IMENSA care prinde bine , poate nu la cei ce urmeaza pe DOMNUL , dar la cei ce sunt la inceput sau nu cunosc pe Isus Hristos...le poate slabi vigilenta... diavolul dintotdeauna a cautat sa isi mascheze existenta ca nu cumva oamenii sa aiba vreo dovada mai mult decat clara, si astfel sa fie respins...de aceea vine prin tot felul de ispite si uneltiri ...si batalia cea mai mare pe care o da este la nivelul mintii...acolo unde decidem daca credem sau nu... ...iar cel rau este pregatit cu toate sagetile lui : rusinea,teama,ezitare, pocaieste-te , dar maine nu astazi, la batranete nu acum cand esti tanar, ce vor zice cei de acasa, caci el stie ca nu noi suntem stapani pe clipa urmatoare...etc ...ganditi-va ...daca ar aparea in fata oamenilor si ar zice: salut sunt satan, eu sunt condamnat pe vecie la chin vesnic in Iad....ma urmati?... clar ca toti vazand dovada vizibila a existentei sale l-ar respinge total stiind cine este si unde va merge pe vecie...insa e prea intelept sa vina asa, distrugandu-ri singur "munca" de mii de ani ...mai ales ca nu i se va permite decat atunci cand va poseda un om(antihrist)... si doar asa prin el se va manifesta cu toata puterea...
Adăugat în 14/05/2009
intunericul exista...
Genesa 1

3. Dumnezeu a zis: "Sa fie lumina!" Si a fost lumina.

4. Dumnezeu a vazut ca lumina era buna; si Dumnezeu a despartit lumina de intunerec.

5. Dumnezeu a numit lumina zi, iar intunerecul l-a numit noapte. Astfel, a fost o seara, si apoi a fost o dimineata: aceasta a fost ziua intai.

daca nu exista intuneric ... de ce a despartit DUMNEZEU lumina de intuneric?.. a despartit DUMNEZEU lumina de ceva ce nu exista?
Nu stiti ca cel rau stie sa amestece minciuna cu adevarul ca ereziile sale sa poate fi primite in special de cei alesi ?...caci daca vine numai cu o minciuna nu o primeste cel credincios ..dar daca este minciuna alaturi de adevar ...celor mai multi le este greu sa discearna...

... despre rau nici nu mai are rost sa postez ceva ca este plina Sfanta Scriptura cu explicatii detaliate despre existenta raului...

Fiti binecuvantati.AMIN.
Adăugat în 14/05/2009
Draga Iurkowski sa nu "strecuram tantarul si sa inghitim camila", cred ca avem cel mai mare dar la despicat firul in 4 dar cam asa erau si fariseii,stiau foarte multe dar nu aplicau nimic in viata lor...
Un lucru am invatat de aici ca
Dumnezeu nu a creat raul!
Si inca ceva in inima in care nu exista Dumnezeu cu siguranta este "rau"!
Adăugat în 15/05/2009
Dupa cuvintele...
...tale vei fi judecat , caci nu ma cunosti si nici nu stii cine sunt , DOMNUL stie f bine totul despre mine, si ce motivatie am avut cand am postat impotriva acestui videoclip, DOMNUL este Judecatorul meu.
Mai ai putina vreme sa te pocaiesti si sa vii cu toata inima la DOMNUL Isus.
Adăugat în 15/05/2009
Video-ul se referea daca Dumnezeu a creat raul, ceea ce nu e adevarat. Einstein, pentru mintea unui copil a judecat corect. Ma bucur sa vad materialul pe acest site, eu auzisem despre aceasta intamplare la conferinta de la Timisoara.Nu trebuie sa sarim direct la concluzii, ci mai intai sa intelegem ce a vrut sa spuna.
Adăugat în 15/05/2009
Am nevoie de pocainta
... mai mult ca oricine si imi face deosebita placere sa stau de vorba cu un om care nu mai are nevoie de pocainta, totusi nu inteleg de ce te-ai suparat asa pentru ca nu vad unde am gresit ca ti-am raspuns din Scriptura si daca am gresit spune-mi unde am gresit. Tu-mi faci chemarea la Hristos pentru ca esti suparat pe mine sau pentru ca suferi ca sunt un om pierdut. Daca-ti pasa de mine trebuie sa te cobori la nivelul meu (sa te smeresti) si sa nu-mi strigi de-acolo de la nivelul tau sa ma pocaiesc.
Iarta-ma daca te-am necajit!
Adăugat în 15/05/2009
Din nou..
...ma acuzi ironic si batjocoritor... si eu am nevoie de pocainta in fiecare clipa...si asta fac... insa faptul ca am remarcat ca ai batjocuri in tine ma facut sa remarc ca inima ta nu este toata daruita DOMNULUI...
...in nici un caz nu ma simt superior...ci doar am avut o descoperire de la DOMNUL in privinta acestor erezii ce au fost strecurate in videoclip...si asa este ..orb sa fii sa nu intelegi ...cand cineva iti arata clar cum si unde sunt asezate...dar sunt multi care se uita la filme lumesti , adica pline de rataciri si satanisme subtil aezate...plus televizorul care a ajuns sa educe atatia crestini...deci nu ma mira ca multi nu mai pot observa ereziile ....atunci simt tristete...caci inima multora este pregatita de cel rau ..ptr alte erezii mai mari si nimicitoare...deci... cine crede ca sta in picioare sa ia seama sa nu cada...incepand cu mine.

Fii binecuvantat de DUMNEZEU.AMIN.
Adăugat în 16/05/2009
dumnezeu
Dumnezeu este Raul si Binele. Nu il mai comparati pe Dumnezeu cu Diavolul. Diavolul exista pentru ca Dumnezeu vrea sa existe, pentru ca voi sa aveti termen de comparatie.Voi doar trebuie sa credeti intr-o fiinta superioara noua.PUNCT(restul nu conteaza, dar nu Dumnezeul inchipuit de biserica)
Adăugat în 16/05/2009
Dupa cum vorbesti...
...un duh de ratacire a pus stapanire pe mintea ta...DUMNEZEU nu este rau si bine ci este DOAR BINE.
Daca ai fi cunoscut pe DOMNUL Isus ai fi stiut daca Sfanta Scriptura este scrisa prin Duhul Sfant.

DOMNUL sa aiba mila de tine....daca se mai poate face ceva.
Adăugat în 16/05/2009
copilul nu a scos in evidenta existenta raului ci ca raul nu la creat Dumnezeu
Adăugat în 16/05/2009
Sa o numesc orbire?...
nu vedeti?...mai rau .."copilul" Einstein a spus ca RAUL NU EXISTA...vechea si noua lupta a lui satan.

Fiti binecuvantati.AMIN.

Adăugat în 17/05/2009
Cred ca comentariul tau Iurkowski a ridicat o anumita stacheta,toti ceilalti au incercat sa ajunga sau sa depaseasca stacheta asta gandita de tine. Nu toti avem aceleasi capacitati insa uneori tindem sa-l depasim pe cel de langa noi.Cred ca esti un om bun as vrea sa ascult si alte comentarii din partea ta de fapt nimeni nu este rau intentionat pe-aici .Imi place sa vad frumusetea si simplitatea lucrurilor este adevarat ca in floarea asta frumoasa poate fi o albina dar...hai pace fratilor
Adăugat în 19/05/2009
exista rau?
exista raul...?
daca da cand a aprut si de cine este creat?
de unde stia lucifer sa se imporiveasca si sa vrea sa fie ca Dumnezeu sau mai mare decat Dumnezeu?
daca nu cumva raul exista, si lucifer fiind afectat de autoritaea lui lui Dumnezeu sa alipt de rau vrand sa fie cea ce nu a reusit...
Adăugat în 09/11/2009
Opțiuni