Misiune in Amazon - Mai 2009
Adăugată de user necunoscut in 23/04/2009, citită de 2.216 ori
Autor: BenHur, Categorie: Misiune
Misiune in Amazon - Mai 2009
O echipa de 5 tineri va pleca in luna Mai, in data de 5 in Amazon, pentru o luna de zile de slujire. O tanara din grup relateaza:
In Amazon padurile au inceput sa fie defrisate, oamenii care traiesc in triburi sunt alungati si sunt marginalizati de cei care traiesc in orase. Dorim ca sa mergem sa ne implica impreuna cu misionarii care sunt acolo, sa ii incurajam, sustinem si sa ii ajutam in a largi Imparatia lui Dumnezeu.
Ne vom implica in sate in construirea unei case pentru o familie si/sau a unei clinici. Vom face evanghelizare de la om la om, lucrari cu copii si tinerii.
In oras vom face evanghelizare in inchisoarea pentru femei si tineri, vom sluji in orfelinate, si vom prapavadui Evanghelia unui grup de prostituate.



Chiar daca tu nu poti merge personal acolo, poti ajuta:
- Te poti implica prin rugaciune. Echipa are nevoie de protectie fizica si spirituala in aceasta misiune, intrucat vor merge in locuri foarte periculoase.
- Poti sa incurajezi!
- Poti sa sustii financiar! Orice suma cat de mica face o diferenta. In prezent echipa are cumparate doar o parte din biletele de avion pana in Sao Paulo. Mai e nevoie de inca 1100 de Euro pentru biletul de avion din Sao Paulo pana in Porto Velho (Amazon), si inca 2000 de Euro pentru toata echipa pentru transport, cazare, mancare si lucrarile de binefacere care doresc sa fie facute acolo.



Daca doriti sa fi parte din aceasta misiune in orice mod, sau daca doriti sa aflati mai multe despre misiunea din Amazon puteti contacta liderul echipei la adresa: [email protected]
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni