Marzieh si Maryam
Adăugată de user necunoscut in 22/04/2009, citită de 1.983 ori
Autor: Administrator, Categorie: Anunțuri
Marzieh si Maryam
Conform surse Christian News Network din data de 5 martie, Marzieh Amirizadeh Esmaieil si Maryam Rustampoor au fost arestate de catre fortele de securitate din Iran si invinuite ca au prestat activitati antiguvernamentale. Marzieh , in varsta de 27 de ani si Maryam de 30, sunt tinute in inchisoarea din Evin, inchisoare renumita pentru tratamentul rau aplicat femeilor. Celor doua femei li se permite numai un minut pe zi la telefon, pentru a vorbi cu familia. Acestea au probleme de sanatate si au nevoie de asistenta medicala urgenta, a declarat FCNN.



In timpul ultimei convorbiri telefonice din 28 martie, Mazieh a spus ca sufera din cauza unei infectii si are febra. Ea a adaugat: “Sunt pe moarte.” Apartamentele lor au fost perchezitionate si bunurile confiscate. Singura lor “crima” este ca s-au atasat crestinilor care urmeaza invataturile lui Isus. Activitatea acestora este etichetata ,pe nedrept, antiguvernamentala din pricina ostilitatii guvernului vizavi de crestini. Femeile au fost interogate de nenumarate ori si au fost tinute in trei centre de detentie diferite, inainte de a fi trimise in inchisoarea din Evin. Surse FCNN declara ca judecatorii au fixat o suma de 400.000$ pentru eliberarea pe cautiune, desi familiile lor au declarat in numeroase cazuri ca judecatorii nu sunt dispusi sa discute cazul. Arestul celor doua este ultimul incident, care descopera comportamentul de intimidare in crestere al guvernului, vizavi de crestini. Credinciosii sunt supravegheati, sunt supusi arestului, intemnitarii si uneori torturii.

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
rugaciune
Se stie ca cei care ajung in inchisoare, in Iran, din pricina ca au aderat la crestinism, nu mai ies vii de acolo, sunt condamnati la moarte prin spanzuratoare, poate o raritate sa scape. Sa ne rugam pentru acea raritate, mai ales ca e vorba de doua fete tinere.
Adăugat în 23/04/2009
Rugacune staruitoare pt aceste tinere
Sunt foarte multi frati si surori nevinovati , care ajung in inchisori datorita crdinei lor , acesti frti ai nostri trebue sustinuti in rugaciune , dpt ca rugaciunea ferbinte ajunge la Domnul , doresc sa indemn pe toti cei care simnt cu durerea lor sa se implice sa se roage pt ca sunt frati nosrti , Domnul sa le dea biruinta si rabdare sa poata trece biruitori , Domnul sa va binecuvinteze pe toti cu dragoste pt ei , Amin .
Adăugat în 24/04/2009
Opțiuni