S.O.S-Salvati clubul copiilor din Babadag
Adăugată de user necunoscut in 23/03/2009, citită de 3.935 ori
Autor: brandusa, Categorie: Anunțuri
S.O.S-Salvati clubul copiilor din Babadag
Deschizi radioul sau televizorul si peste tot auzi de criza mondiala, de ravagiile ce le face in toate tarile din lume, cum unii sau altii se straduiesc sa faca fata sau sa castige mai mult.
  Dupa cum stiti criza economica a cuprins si Romania: multe societati comerciale dau faliment; oamenii ajung in somaj; alimentele stau mai mult ca de obicei in galantare pentru ca "e criza de bani..."

Aceasta criza economica nu ne-a ocolit nici pe noi cei ce lucram in Babadag.

   Dupa cum stiti misiunea transculturala implica mai mult decat vestirea Evangeliei si predicarea Cuvantului lui Dumnezeu.

Noi suntem 4 oameni intr-o comunitate de 3700 de turci-tigani. Pe langa multe activitati ce le avem printre acesti oameni, vizite in familii, activitati sportive cu adolescentii, intalniri gen grup de casa, program de Biserica,.......si multe altele. In 2004 Dumnezeu ne-a binecuvantat si am deschis un Club al Copiilor.Scopul acestui Club este sa le spunem copiilor de dragostea lui Isus Hristos.

   In momentul de fata avem 30 de copii cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani din care 80% provin din familii nevoiase sau destramate.
   In fiecare zi de 5 ori pe saptamana acesti copii sunt invatati sa-L cunoasca pe Isus Hristos, sa se roage la adevaratul Dumnezeu, sa deseneze si sa scrie, sa se spele pe maini si pe dinti in fiecare dimineata ( uneori le facem si dus ), sa foloseasca un WC interior, sa se integreze in societate. Toate aceste activitati implica multe cheltuieli: materiale didactice in programul de gradinita, jucarii, incalzirea cladirii pe timp de iarna, apa potabila, gazul, gunoiul menajer, elecrica, le dam in fiecare zi un mic dejun si uneori hainute si incaltaminte.


   De ce va spun toate astea? Pentru ca de la inceputul lunii martie bugetul la clubul copiilor este zero iar in 18 Martie factura electrica a venit 1576 lei. Din Iulie 2008 am primit foarte putini bani iar cheltuielile au fost mari. Pana acum nu ne-am plans ci ne-am multumit cu putinul ce-l aveam insa acum situatia este total diferita. Datoria mea ste sa-i informez pe oameni insa minunile Dumnezeu le face, asa ca daca nu se intampla nimic pozitiv pana in luna Aprilie va trebui sa sistam micul dejun si nu stim ce sa le explicam asta copiilor. In luna Mai ne va veni o alta factura electrica si nu stim cu ce vom plati. Ne rugam ca Domnul sa ne ajute sa nu-i timitem pe copii acasa si sa inchidem portile Clubului Copiilor.


   Apelez la fiecare dintre voi care cititi acest e-maill si va spun S.O.S. Salvati clubul copiilor!
   Eu ma incred in Domnul Isus Hristos caci lucrarea cu turcii-tigani din Babadag este a Lui nu a mea sau a echipei de misiune de aici.
   Eu cred ca Dumnezeu va purta de grija in toate chiar daca ne confruntam cu aceasta criza economica mondiala. Dar mai stiu si cred un lucru: Dmnezeu nu lucreaza singur, ar putea s-o faca insa nu vrea sa lucreze singur. EL m-a als pe mine si pe tine sa fiim parteneri in lucrarea de misiune transculturala in Babadag. Daca Isus Domnul nostru iti vorbeste cu privire la Clubul Copiilor nu ezita sa-L asculti.
   Daca ai prieteni, rude, cunostinte,care ar dori sa fie parteneri in aceasta lucrare, povestiti cu ei acest e-maill si apoi contactati-ne.

   Multumim pentru tot ce ati facut si ce veti face in vietile turcilor-tigani din Babadag.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!


Manole Lucica
str. Mihai Viteazu 13
bl. G, ap. 11
825100 - Babadag
Tulcea



Tel: 0743339636
E-maill: [email protected]


cont IBAN in lei: RO86RZBR 000006000250204
Raiffeisen BANK, Agentia Babadag


Biserica Penticostala ”EL-ROI” Babadag
Cont IBAN in lei RO05RZBR 0000060004545238
cont IBAN in euro: RO20RZBR 0000060004545259
Raiffeisen BANK, Agentia Babadag


Echipa resursecrestine.ro confirma ca aceasta stire a fost verifica si este reala, iar nevoie de implicare pe cale financiara este intr-adevar o urgenta.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni