SeteDeCer.ro - Un nou site crestin
Adăugată de user necunoscut in 29/12/2008, citită de 3.404 ori
Autor: BenHur, Categorie: Diverse
SeteDeCer.ro - Un nou site crestin
O echipa de tineri cu viziune din Oradea a lansat zilele trecute un nou site crestin: www.setedecer.ro. Motivatia inceperii acestei lucrari este descrisa in urmatoarele randuri: De ce sete de cer?


Pentru că, după îndelungi cugetări şi dezbateri, nu am găsit un nume mai bun.


Pentru că sună bine în româneşte şi am ţinut să nu fim în pas cu moda alegând un nume cu rezonanţă englezească; de asemenea nu am ales un nume din latină sau greacă pentru a nu părea prea intelectuali.


Pentru că am văzut cum o mulţime de compatrioţi şi fraţi ai noştri se înghesuie la rândul celor însetaţi după: pământ, bani, putere politică, etc. Prin urmare ne-am gândit să formăm rândul celor însetaţi de cer, unde sunteţi invitaţi să veniţi alături de noi.


Pentru că sfântul apostol Pavel spune în Filipeni 3.20 : Dar cetăţenia noastră este în ceruri…


Pentru că suntem naţionalişti şi vrem să reprezentăm minoritatea ceriţilor luptând la fel ca celelalte minoritaţi, pentru a ne păstra identitatea (ceriţii sunt o minoritate pe cale de dispariţie, ei formează o comunitate, cu valori şi obiceiuri ciudate, ce pretinde că ar avea cetăţenie în cer, de aici se pare că le provine şi numele de ceriţi).


Pentru că vrem să prezentăm de sus realităţile lumii de jos, adică să privim evenimentele şi lucrurile care care se întâmplă zilnic dintr-o perspectivă cerească, spiritual-creştină....

Continuarea aici

Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni