Le Thi Cong Nhan inchis de 6238 zile in Vietnam
Adăugată de user necunoscut in 16/12/2008, citită de 204.230 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Le Thi Cong Nhan
In mai 2007, Thy Cong Nhan, o crestina vietnameza, judecator de profesie, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare urmati de alti 3 ani, arest la domiciliu. Nhan a fost arestata si condamnata impreuna cu Nguyes Van Day, lider al Bisericii Protestante. Acuzatiile care li s-au adus au avut un spectru larg, cum ar fi: complicitate cu teroristii pentru promovarea drepturilor umane, inclusiv drepturi religioase si democratie.De asemenea, ei sunt acuzati de redactarea unor dovezi referitoare la suprimarea religiei protestante din Vietnam, dovezi inaintate Ambasadei Statelor Unite, precum si Comisiei pentru Libertate Religioasa. Amandoi au fost arestati si condamnati.
Agentia de stiri a acuzat-o pe judecatoare ca a postat informatii pe internet si imagini distorsionate despre tara sa si despre problemele sale interne.

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
ce scump platesc crestinii din alte tari credinta lor, cred ca lucrul acesta ne jeneaza
Adăugat în 25/12/2008
pareri
...Dunmezeu in harul sau ne-a dat o libertate nebanuita. Ce facem cu ea?
Noi nu mai riscam pentru Domnul Isus, dar nici macar nu incercam.
Adăugat în 27/12/2008
"complicitate cu teroristii pentru promovarea drepturilor umane" - o asemenea acuzatie numai in comunism se poate, si nu e de mirare ca nu poti fi un judecator bun(crestin) intr-o asemenea societate. Din cate stiu pe vremea comunismului la noi nici nu puteai intra la facultatea de drept daca nu erai comunist si sa fi si recomandat de catre secretaru organizatiei PCR locale. Cred de asemenea ca unele ocupatii nici nu poti sa le deti si sa fi un bun crestin, cum ar fi patron de bar, sau alte ocupati in care trebuie sa iei decizi fundamentale asupra vieti cuiva
Adăugat în 25/09/2009
Opțiuni