Crestin asasinat de militieni in Somalia
Adăugată de user necunoscut in 24/11/2008, citită de 2.199 ori
Autor: BenHur, Categorie: Misiune
Crestin asasinat de militieni in Somalia
Mansuur Mohamed (25 ani), un voluntar islamist convertit la crestinism in anul 2005 a fost asasinat in 23 septembriein satul Manyafulka. Se pare ca Mohamed si un sofer au fost opriti de membrii ai grupului islamist de militieni “al Shabab” iar Mohamed a fost capturat. In dupa-masa aceleasi zile, atacatorii au adunat satenii pentru a le spune ca vor avea parte de o sarbatoare. In timp ce se citea din Coran si Mohamed era declarat apostat, acesta a fost tarat in fata satenilor. Cantand “Allahu Akabar” (Allah este maret), militienii l-au decapitat pe crestin apoi au aclamat ridicandu-i capul in fata multimii ingrozite. O filmare video a uciderii a circulat in tarile invecinate, filmare pe care multi o vad ca pe o amenintare la adresa celor care intentioneeaza sa se converteasca la crestinism.


Martirizarea lui Mohamed este ultima dintr-un val de astfel de atacuri din Somalia. La jumatatea lunii septembrie, un alt crestin, Ahmadey Osman Nur (22 ani) a fost impuscat la o nunta in orasul Afgoye.


Rugati-va pentru sprijinul celor care ii jelesc pe acesti doi crestini. Rugati-va ca Domnul sa dea tarie si incurajare oamenilor din Manyafulka si din imprejurimi. Rugati-va ca cei responsabili de aceste actiuni intunecate sa cunoasca lumina lui Hristos (Romani 12:14, 21).

Știre preluată de pe www.persecution.net
incurajare
Sa nu ne fie frica de amenintari cu moartea pentru ca-i slujim unui DUMNEZEU care nea dat viata nimeni nu neo poate lua, ai lui suntem si ne va invia in ziua cind va suna ingerul din trimbita,va incurajez doar sa ne rugam DOMNULUI NOSTRU ISUS pentru cei care nul cunosc sa aiba mila si de ei si sa nu mai ucida viata este a lui DUMNEZEU iel nea dato,fitii binecuvintati toti SFINTII in DOMNUL nostru ISUS HRISTOS.
Adăugat în 07/12/2008
Opțiuni