Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania.
Adăugată de user necunoscut in 02/02/2007, citită de 9.836 ori
Autor: Anonim, Categorie: Diverse
Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania.
Si anul acesta, crestinatatea romana va sarbatori Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania. Asteptatul eveniment va avea loc in data de 25 februarie, duminica, si va avea drept scop unirea in rugaciune a tuturor bisericilor pentru o Romanie cu adevarat crestina. Evenimentul, initiat de Centrul Arta pentru Viata, este realizat in parteneriat cu toate bisericile crestine din tara, Alege Viata si reteaua Nationala de Rugaciune,avand ca parteneri media intreaga retea de radio crestin.

Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit. - Iacov 5:16

Duminica, 25 februarie, crestinatatea evanghelica si nu numai se uneste a 3-a oara intr-un eveniment de proportii spirituale si numerice!

Bisericile din Romania sunt chemate la o unire sfanta in rugaciune aprinsa ca Dumnezeu sa se atinga de tara noastra intr-un chip special, cum nu s-a mai intamplat niciodata!

Dimineata, intreaga ora de rugaciune sa fie dedicata Romaniei, urmand, unde este cazul, si motivele de rugaciune propuse.

Seara, credinciosii se strang in rugaciune fierbinte de la orele 18 – 18.30.

Pentru aceia care doresc sa intregeasca lucrarea, postul este o punte a apropierii de Cer.

Imaginati-va o Romanie in care in 25 februarie, in sute de orase si sate, credinciosii la aceleasi ore inalta aceeasi ruga – Doamne, binecuvinteaza Romania! ZNRR este condusa de un comitet national format din pastori si misionari.

partener media TV www.alfaomega.tv

Asteptam din partea ta impresiile! Si rezultatele!



Știre preluată de pe www.revistapentrutine.ro
cantare
biblia va invata milte
Adăugat în 15/03/2008
Opțiuni