Lansarea Calendarului 2007 Artisti crestini la Concertul Decean & 321 din Ploiesti !
Adăugată de user necunoscut in 23/11/2006, citită de 2.038 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Vineri 8 decembrie 2006 incepand cu orele 18.00 sunteti asteptati la un Concert DECEAN & 321, la Casa Sindicatelor din Ploiesti. Evenimentul este organizat de ActivMediaForum si Radio S.O.S si este prilejuit de lansarea primului Calendar cu artisti crestini romani.
Aprecierea de care s-a bucurat recentul Calendar crestin 2007 cu peisaje si versete biblice editat de catre ACTIV MEDIA FORUM ( prezentat in mod generos pe site-ul http://www.clcromania.ro ), a condus la necesitatea dezvoltarii Proiectului "Un calendar crestin in casa fiecarui roman", proiect care ii vizeaza chiar si pe romanii din diaspora.

Astfel, pentru prima data in Romania, a fost editat Calendarul 2007 Artisti crestini cu versete exclusiv din cartea Psalmilor, imagini cu o parte dintre solistii si trupele muzicale crestine ale acestui moment din Romania ( 321, Chris, Vitamina C, Andrada Dupu, Ami si Crista, Decean, Anca Sinea, Vertical, Ligia Muresan, Cristi Ungur, Ovidiu Andreica , Vocea Evangheliei), precum si cu cateva cuvinte motivationale din partea acestora.
Selectia numelor de mai sus nu reprezinta un top al artistilor crestini romani !

Acest nou produs are drept scop stimularea si pastrarea vie, pe intreg cursul anului, a dorintei de cantare, lauda si inchinare la adresa lui Dumnezeu, dar poate fi si un eficient instrument evanghelistic si de promovare a valorilor artistice crestine in randul tinerei generatii din Romania.
Pe adresa [email protected] , initiatorii acestui proiect asteapta oricand noi sugestii pentru diversificarea acestui produs !

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni