Megafestival Crestin
Adăugată de user necunoscut in 17/08/2006, citită de 1.503 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Dragii noştri.
Networks Ministries, în colaborare cu partenerii săi vă invită să veniţi din toate colţurile ţării la cel mare festival de muzică cu mesaj creştin din România şi ultimul din anul 2006 – DRUMFEST – organizat în perioada 5 – 9 septembrie, în satul de vacanţă Tauţ din judeţul Arad.

Patru zile de muzică şi închinare, împreună cu Andra & Fusion Music, Amy şi Crista, born again, Chris, Cristi Ungur, Decean, Dreptul la Cuvânt, Elektra, Elim, Natural, Nihil Sine Deo, Pocăiţii, Vertical şi Vitamina C.

Patru zile de seminarii pe diferite tematici şi multe activităţi recreative precum fotbalul, zborul cu parapanta, înotul în lac, wind-surfing, mountain biking, etc., iar la final organizăm cel mai mare marş de rugăciune din România, de la Tauţ până în inima oraşului Arad, unde sâmbătă seara, 9 septembrie, se va consuma punctul culminant al festivalului – megaconcertul de evanghelizare de pe Ştrandul arădean (probabil cel mai mare parc de divertisment din Europa de Sud-Est).

Veniţi să-l cunoaştem pe Hristos mai bine şi să-l facem cunoscut celor din jur. Suntem convinşi că Dumnezeu a pregătit prin Duhul Sfânt o revărsare istorică în vestul României care va avea impact în toată ţara.

Vizitaţi site-ul www.drumfest.ro şi adăugaţi-l în lista dumneavoastră de anunţuri şi link-uri.
Vă mulţumim din suflet.

Știre preluată de pe www.drumfest.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni