Isus în Scriptură - familia Dubei
Adăugată de wycliffe.romania in 10/07/2017, citită de 1.852 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Isus în Scriptură - familia Dubei

„Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veșnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine.” Ioan 5:39

Cea mai bună mărturie despre Isus o găsim în Scriptură; și mulțumim Domnului că întreaga Biblie este disponibilă în limba noastră, și o putem studia zilnic. Am vizitat Societatea Biblică din București și am rămas surprins de câte versiuni și modele de Biblie avem. Imediat gândul mi s-a dus la cele 1700 de popoare care încă așteaptă să-L cunoască pe Isus prin Scriptura tradusă în limbile lor.

Aceasta este rugăciunea noastră și pasiunea vieților noastre, să fim o binecuvântare pentru aceste popoare marginalizate și neglijate atâția ani... De aceea vizitez aproape săptămânal Biserici și organizații creștine, pentru a vedea o colaborare mai mare pentru mișcarea de traducere a Bibliei. Evanghelizarea nu ajunge, popoarele trebuie să aibe ce avem și noi, întreaga Biblie în limba maternă. Rugați-vă pentru o colaborare mai mare.

Am luat parte la o conferință Wycliffe în Germania, și la o pregătire de lideri în Kenya, unde Dumnezeu a pus accentul pe nevoia de prietenie în trupul lui Hristos, ceea ce poate deveni o mărturie puternică pentru lume. De aceea mă rog și fac eforturi să mă împrietenesc cu lucrători și parteneri, dezvoltând o relație mai apropiată, pe lângă lucrare, ceea ce poate conduce la un parteneriat mai puternic. OM m-a invitat să predau un curs de islam unui grup de tineri care erau gata de a pleca și sluji în taberele de refugiați din Macedonia, și astfel m-am apropiat mai mult de liderii OM.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Dubei


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni