S-a înființat Asociația Resurse Creștine!

Citește
stiri
Cântările de pe Resurse Creștine în format CLI / Easy Worwhip
Adăugată de Softy in 22/06/2017, citită de 1.125 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Resurse Creștine
Cântările de pe Resurse Creștine în format CLI / Easy Worwhip

Vă anunțăm că de acum puteți descărca o bună parte din cântările text de pe site-ul Resurse Creștine în format CLI pentru a le putea proiecta în biserici și prin programul Easy Worship.

De asemenea, există două arhive cu cântările, o arhivă conține cântările cu strofe întregi, pentru afișarea pe proiector, iar cealaltă arhivă conține cântările pe câte două rânduri, utile pentru afișarea ca subtitrare pe live video.

Cântările de pe site-ul Resurse Creștine care sunt formatate după noile reguli de formatare ale site-ului, vor fi adăugate în mod automat la această colecție de cântări în format Open Song.

Colecția conține 8782 de cântări, au fost formatate toate cântările în limba română, dar se vor adăuga toate cele care vor mai fi postate pe site.

Mulțumim, pe această cale, tuturor colaboratorilor care ne-au ajutat până în acest moment la corectarea și formatarea cântărilor și ne dorim o colaborare bună și pe mai departe.

Pentru descărcarea coleției, mergeți aici: http://www.resursecrestine.ro/programe-crestine/164979/cantarile-de-pe-resurse-crestine-in-format-cli-easy-worship-8782-cantari


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Comentarii
Adaugă comentariu
Raportează o problemă
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni