S-a înființat Asociația Resurse Creștine
Adăugată de Softy in 21/06/2017, citită de 13.814 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Resurse Creștine
S-a înființat Asociația Resurse Creștine

În luna iunie 2017 au fost finalizate toate formalitățile necesare înființării Asociației Resurse Creștine, care are ca scop oferirea de materiale creștine gratuite în format digital prin intermediul site-ului www.resursecrestine.ro.

Ne-am propus, ca echipă, înființarea acestei asociații din mai multe motive. Un motiv ar fi pentru a oferi continuitate lucrării desfășurate pe site și prin acordarea unei greutăți oficiale. O asociație recunoscută legal are dreptul de a încheia contracte de voluntariat și de a oferi certificate de voluntariat. Sperăm că tot mai mulți oameni vor dori să se implice ca voluntari sau chiar mai mult. Ne puteți contacta pentru a începe orice colaborare.

De asemenea, asociația are posibilitatea de a primi donații de la persoane fizice și juridice, iar unele donatii nu presupun decât redirectionarea unui procentaj din impozitului pe venit/profit deja plătit statului. Vă invităm pe această cale să vă implicați și prin donații.

Un alt aspect important este faptul că o asociație non profit oferă transparență totală asupra cheltuirii fondurilor și garanția că donațiile nu sunt folosite în alte scopuri. Credem că și până acum am oferit seriozitate, ca echipă, dar de acum există și obligații legale pe care ne angajăm să le respectăm.

Vrem să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat și în acest demers și vă chemăm la rugăciune pentru călăuzire divină în coordonarea acestei lucrări pe mai departe.

Mulțumim pe această cale și celor care ne-au ajutat voluntar cu toate actele necesare: domnului avocat Cătălin Cristea și domnului expert contabil Daniel Schipor de la firma Ascon. Dumnezeu să le răsplătească efortul, timpul și răbdarea!


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
ARC, Asociatia Resurse Crestine. S-ar potrivi, pentru ca tolba are sageti . Dumnezeu sa va binecuvanteze acest inceput ca si asociatie, dar si lucrarea in care sunteti inspre slava lui Dumnezeu.
Adăugat în 22/06/2017 de MihailCiprianMuresan
Dumnezeu ca Marele ZIDITOR, a pus temelia, dar fiecare e chemat să zidească pe această temelie cu băgare de seamă pentru că, fiecare să primească o răsplătire.
Adăugat în 22/06/2017 de Buncrestin
Mă bucură orice progres al Resurse Creștine .ro.
Sunt parte voluntară al acestui site si nu pot decât sa-I mulțumesc lui Dumnezeu care a ascultat rugile sincere pentru bunul mers al acestei platforme creștine.
Bine te-ai născut Asociația Resurse Creștine!-La mulți ani!
Sanda Tulics
Adăugat în 22/06/2017 de sanda_tulics
Felicitări și spor în tot ceea ce faceți! Sper să fiți răsplătiți cu vârf și îndesat pentru tot binele pe care l-ați făcut și l-ați susținut până acum! Amin.
Adăugat în 24/06/2017 de GabrielTudor
Felicitari si La multi ani!
Adăugat în 30/06/2017 de miolidia
Laudat sa fie Domnul ! Felicitari si multe Binecuvantari tuturor celor aflati in aceasta Lucrare !Consider ca Resurse Crestine a fost ,este si ma bucur sa stiu ca VA FI in continuare un Punct de Referinta pentru toti Copiii lui Dumnezeu !
Bineanteles ca ma alatur cu toata fiinta voluntarilor ,....Succes !
Adăugat în 12/07/2017 de solitarius
Domnul sa binecuvinteze atat pe dv. cat si pe cei ce contribuie material !
Adăugat în 14/07/2017 de branpetrica
După cum iudaizmul a fost distrus de iudei care au ajuns mai stricaţi ca lumea tot aşa creştinizmul va fii distrus de creştini care sunt mai stricaţi ca lumea. Dacă ceea ce spun eu e o aberaţie teologică, atunci ceea ce voi spune nu mai are sens, dar dacă ceea ce spun e adevăr biblic,atunci urarea mea e plină de miez:

Aş putea să vă urez succes maxim, dar nu aş fi drept cu d-voastră, de aceea o să vă spun mai întâi un lucru foarte important: nivelul spiritual al confesiunilor, asociaţilor,..., crestine este = cu nivelul spiritual al vremii in care trăim, de aceea a fii bun ca şi asociaţie în vremuri rele înseamnă să fii frâna stricăciuni nu acceleraţia ei.

De aceea vă doresc ca asociaţie creştină să vă împotriviţi cu succes stricăciuni lumi care intră-n creştinătate. Stricăciune care ne i-a pe toţi cum ne i-a valul: dar una e să te laşi dus de val şi să te bucuri de asta, şi cu totul altceva e să te împotriveşti valului, chiar dacă valul e mai tare ca tine. Aici e diferenţa între asociaţi, confesiuni,..., creştine bune şi cele rele.

Vă ( imi) doresc să fiţi o asociaţie creştină bună!
Adăugat în 10/08/2017 de pascaioan
Bunul Dumnezeu să binecuvânteze această nouă etapă a "resurse creștine.ro". Domnul să dea înțelepciune tuturor colaboratorilor, ca să poată discerne ce e adevărat si ce e fals in ceea ce se postează, raportat la Biblie.Să se propovăduiască Evanghelia Domnului Isus curată, ne trunchiată, prin orice scriere, cântare, sau orice altceva ce se publică pe site-ul resurse creștine. Mulțumim fondatorilor, administratorilor, corectorilor, traducătorilor, tuturor celor ce de ani de zile se implică în bunul mers al site-ului și de asemenea "La mulți ani!" plini de rod pentru Cristos! Fiți binecuvântați prieteni dragi! ⚘⚘⚘
Adăugat în 22/08/2017 de lboltasu
Mult succes în toate lucrurile bune, spre slava şi gloria Creatorului şi Mântuitorului nostru !
Adăugat în 24/08/2017 de Duverna
Ma bucur ca sunteti Asociatia Resurse Crestine !! Numele de Crestini, a fost dat primilor oameni, care l-au urmat pe Cristos, e numele care aduce impreuna, pe toti cei care Il urmeaza si astazi pe Cristos, la diferite nivele de Cunoastere, de Maturitate si de Revelatie !!! Cred ca toti, care inteleg ca sunt iubiti de Cristos sunt fii ai Lui Dumnezeu si au un singur Tata !!! Ei sunt frati, in El, si urmeza modelul Fratelui Mai Mare, sunt schimbati in acelasi fel cu a Lui, prin Duhul Domnului !!! Succes ARC !!! Succes fiilor in crestere si maturitate, asa cum familia are fii de toate varstele si nu se resping unii pe altii , va doresc succes in crestere, maturizare si manifestarea Dragostei, pe care a-ti primit-o !!!
Adăugat în 25/08/2017 de Dalena
Domnul să vă binecuvinteze pentru reușită și El să vă călăuzească în toate și când greul va fi greu să nu renunțați, o să mă rog Domnului pentru voi toți ați fost și sunteți o echipă binecuvântată cu gânduri bune de răspândire a creștinismului și a atrage cititori, Cunosc multe persoane de alte confesiuni care îmi spun cât de mult le place acest site de poezii.
Domnul să vă dea izbândă în toate și multă binecuvântare și reușită în tot ce faceți.
Iar noi să nu uităm că această Asociație are nevoie de multă susținere pe toate planurile, și să nu uităm de * dărnicie.
Multa pace și multă binecuvântare.
Adăugat în 27/09/2017 de cocatoma
Opțiuni