S-a înființat Asociația Resurse Creștine!

Citește
stiri
S-a înființat Asociația Resurse Creștine
Adăugată de Softy in 21/06/2017, citită de 3.093 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Resurse Creștine
S-a înființat Asociația Resurse Creștine

În luna iunie 2017 au fost finalizate toate formalitățile necesare înființării Asociației Resurse Creștine, care are ca scop oferirea de materiale creștine gratuite în format digital prin intermediul site-ului www.resursecrestine.ro.

Ne-am propus, ca echipă, înființarea acestei asociații din mai multe motive. Un motiv ar fi pentru a oferi continuitate lucrării desfășurate pe site și prin acordarea unei greutăți oficiale. O asociație recunoscută legal are dreptul de a încheia contracte de voluntariat și de a oferi certificate de voluntariat. Sperăm că tot mai mulți oameni vor dori să se implice ca voluntari sau chiar mai mult. Ne puteți contacta pentru a începe orice colaborare.

De asemenea, asociația are posibilitatea de a primi donații de la persoane fizice și juridice, iar unele donatii nu presupun decât redirectionarea unui procentaj din impozitului pe venit/profit deja plătit statului. Vă invităm pe această cale să vă implicați și prin donații.

Un alt aspect important este faptul că o asociație non profit oferă transparență totală asupra cheltuirii fondurilor și garanția că donațiile nu sunt folosite în alte scopuri. Credem că și până acum am oferit seriozitate, ca echipă, dar de acum există și obligații legale pe care ne angajăm să le respectăm.

Vrem să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat și în acest demers și vă chemăm la rugăciune pentru călăuzire divină în coordonarea acestei lucrări pe mai departe.

Mulțumim pe această cale și celor care ne-au ajutat voluntar cu toate actele necesare: domnului avocat Cătălin Cristea și domnului expert contabil Daniel Schipor de la firma Ascon. Dumnezeu să le răsplătească efortul, timpul și răbdarea!


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Comentarii
Adaugă comentariu
Raportează o problemă
ARC, Asociatia Resurse Crestine. S-ar potrivi, pentru ca tolba are sageti . Dumnezeu sa va binecuvanteze acest inceput ca si asociatie, dar si lucrarea in care sunteti inspre slava lui Dumnezeu.
Adăugat în 22/06/2017 de MihailCiprianMuresan
Dumnezeu ca Marele ZIDITOR, a pus temelia, dar fiecare e chemat să zidească pe această temelie cu băgare de seamă pentru că, fiecare să primească o răsplătire.
Adăugat în 22/06/2017 de Buncrestin
Mă bucură orice progres al Resurse Creștine .ro.
Sunt parte voluntară al acestui site si nu pot decât sa-I mulțumesc lui Dumnezeu care a ascultat rugile sincere pentru bunul mers al acestei platforme creștine.
Bine te-ai născut Asociația Resurse Creștine!-La mulți ani!
Sanda Tulics
Adăugat în 22/06/2017 de sanda_tulics
Felicitări și spor în tot ceea ce faceți! Sper să fiți răsplătiți cu vârf și îndesat pentru tot binele pe care l-ați făcut și l-ați susținut până acum! Amin.
Adăugat în 24/06/2017 de GabrielTudor
Felicitari si La multi ani!
Adăugat în 30/06/2017 de miolidia
Laudat sa fie Domnul ! Felicitari si multe Binecuvantari tuturor celor aflati in aceasta Lucrare !Consider ca Resurse Crestine a fost ,este si ma bucur sa stiu ca VA FI in continuare un Punct de Referinta pentru toti Copiii lui Dumnezeu !
Bineanteles ca ma alatur cu toata fiinta voluntarilor ,....Succes !
Adăugat în 12/07/2017 de solitarius
Domnul sa binecuvinteze atat pe dv. cat si pe cei ce contribuie material !
Adăugat în 14/07/2017 de branpetrica
Opțiuni