Slujind cum Isus a slujit, pe alții – familia Cuceuan
Adăugată de wycliffe.romania in 06/06/2017, citită de 1.867 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Slujind cum Isus a slujit, pe alții – familia Cuceuan

„Căci, prin El, și unii și alții avem intrare la Tatăl, într-un Duh.” Efeseni 2: 18

Dragii noștri,
Înainte de a vă aduce vești despre slujirea noastră în cadrul comunităților de surzi, dorim să fiți încurajați de cuvintele spuse de apostolul Pavel celor din Efes. Prin Isus, care a venit să aducă vestea bună, celor de departe și celor de aproape, să avem intrare la Tatăl, într-un Duh. Dumnezeu ne vrea împreună să fim cetățeni cu sfinții, oameni din casa Lui. Iar în Isus, care este capul unghiului, suntem o clădire zidită, bine închegheată care crește și suntem un locaș a lui Dumnezeu, prin Duhul.

Proiectul de traducere a Scripturii în limbajul semnelor din Tanzania

Ionuț comunică zilnic cu echipa de traducere din Tanzania, lucrând la traducerea unor capitole din Romani. De la ultima vizită a lui Ionuț și a consultantului în februarie, traducerea progresează, iar rezultatul promovării lucrării în cadrul comunității de auzitori este unul roditor. Lucrarea de traducere este o mărturie puternică printre comunitățile de surzi necreștini și musulmani, iar surzii primesc Cuvântul lui Dumnezeu și sunt dornici să primească tot mai multă învățătură. Rugați-vă pentru frații noștri surzi și comunitățile unde duc Evanghelia, căci ei cu adevărat împlinesc cuvintele Domnului Isus spuse înainte de plecarea Sa la Tatăl. Frații noștri surzi merg și fac ucenici, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Dumnezeu să-i întărească în învățătură și să păzească tot ce El ne-a poruncit, căci El a promis că este cu noi în toate zilele, până la sfârșitul veacului.

Proiectul de traducere a Scripturii în limbajul semnelor din România

Echipele de traducere din Cluj-Napoca și Oradea au finalizat pasajul biblic cu ocazia sărbătorilor de Paște (puteți vizualiza povestirea AICI) iar acum continuă traducerea unor pasaje din Geneza și a capitolului 2 din Faptele Apostolilor. În ciuda faptului că echipa din Oradea are doar doi membri, traducerea progresează! Continuați să vă rugați pentru încă o persoană de care este nevoie în cadrul echipei.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Cuceuan


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni