13 ianuarie - plecarea fam. Taciuc în Papua Noua G uinee
Adăugată de wycliffe.romania in 04/01/2017, citită de 2.435 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
13 ianuarie - plecarea fam. Taciuc în Papua Noua G uinee

Dragi fraţi şi surori, fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze vieţile în noul an în care am intrat!

Chiar înainte de Crăciun, am reuşit să achiziţionăm biletele de avion necesare pentru deplasarea în Papua Noua Guinee, aşa că putem acum anunţa oficial data plecării noastre. Vom pleca din Iaşi pe data de 13 ianuarie şi vom ajunge cu ajutorul Domnului pe data de 16 ianuarie în baza misionară din Ukarumpa.

Călătoria noastră va dură aproape două zile, dar va trebui să rămânem în Port Moresby (capitala PNG) pentru aproape o zi ca să sincronizăm zborul intern spre baza misionară. Traseul nostru va fi: Iaşi – Bucureşti – Doha – Singapore – Port Moresby – Ukarumpa. Ne încredinţăm pentru toate în braţul Domnului şi ne rugăm ca El să ne poarte de grijă acum în ultimele pregătiri ce ţin de facerea bagajelor, asigurarea medicală şi planificarea şederii şi a cursului de orientare de acolo din PNG.

Vrem să mulţumim tuturor celor ce ne-aţi susţinut în rugăciune şi financiar până în prezent. Fără rugăciune, o lucrare ca aceasta nu se poate face. Am spus încă de la început că acesta este cel mai important aspect. Lucrarea nu este a unor oameni, ci lucrarea este a lui Dumnezeu.

Detalii...


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni