Știri din proiectul Roma - Zoltán Barabás
Adăugată de wycliffe.romania in 28/11/2016, citită de 1.585 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Știri din proiectul Roma - Zoltán Barabás

„Strigă în gura mare, nu te opri! Înalţă-ţi glasul ca o trâmbiţă!” Isaia 58:1a

Salutări sfinte din Târgu Mureș!

Vă salut cu dragostea lui Isus în această zi de toamnă. Vara a plecat şi toamna este din nou aici, ceea ce îmi aminteşte cât de repede trece timpul. Gândindu-mă la aceasta mi-am amintit că şi viaţa noastră trece repede şi trebuie să ne oprim în faţa Domnului să dăm socoteală. Eu aş vrea să stau în faţa Lui și sunt pregătit pentru ziua aceea. De aceea acum aş vrea să ne uităm puţin peste timpul care a trecut, dând slavă pentru tot ce am primit şi am putut realiza prin harul Său şi să slăvim din nou numele Lui cel mare.

LUCRAREA MEA ÎN PROIECTUL ROMA

Timpul de slujire din vară de obicei este puţin diferit decât în timpul şcolii, pentru că în această perioadă sunt mai ales tabere şi vacanţă (concediu). Slava Domnului şi în acest an am putut participa la câteva tabere. În unele cazuri a fost mai multă slujire, iar în altele am avut un timp mai relaxat.

ORELE DE BIBLIE DIN APALINA ŞI ÎNVĂŢAREA LIMBII

Deja la începutul verii, înainte de tabere, mulţumită workshopurilor de traducere, am putut termina la Apalina (lângă Reghin) traducerea unei cărtici (poza de mai sus) şi am reuşit să ţin şi o mică prezentare pentru lideri, care vor ţine orele de Biblie pentru familii. Acest lucru este foarte folositor pentru mine pentru că pe deoparte slujesc comunității, dar pe de altă parte mă ajută la studierea limbii. Pregătirile pentru orele de biblie vor reîncepe din această toamnă, de aceea vă-rog să vă rugaţi cu mine, ca Domnul să ne dea putere pentru acestă slujire şi pentru o învăţare mai profundă a limbii. În timpul verii am mai vizitat această comunitate şi am petrecut câteva zile, ca să aud limba romani vorbind şi astfel să învăţ mai mult. Slăvesc pe Domnul pentru toate oportunităţile de slujire şi de învăţare.

Detalii...

Rugăciune pt. Zoltán Barabás


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni