Lacrimi de bucurie, în pocăință, la Biserica Betel din Salonta
Adăugată de sorinpetrache in 13/06/2016, citită de 2.479 ori
Autor: Sorin Petrache, Categorie: Diverse
Lacrimi de bucurie, în pocăință, la Biserica Betel din Salonta

Au privit cu dragoste și luare-aminte la darul lui Dumnezeu oferit întregii omeniri. Mântuirea prin jertfa Domnului Isus Hristos au descoperit-o în Duh și Adevăr prin chemarea Sfintei Scripturi și prin mărturia celor ce-au primit iertarea Tatălui Ceresc. Cu lacrimi fierbinți de pocăință și-au deschis ușa inimii și L-au mărturisit ca Domn al veșniciei sufletului lor pe Fiul Dumnezeului cel Viu.

Surorile Vanesa și Debora Moisi au devenit Duminică, 12 iunie, prin Botezul instituit de Dumnezeu la temelia Noului Testament, surori în trupul Domnului Isus Hristos - Biserica răscumpărată. Această sfântă comuniune a fost împărtășită și de sora Ashera Cociubei, de fratele Ghiță-Andrei din Salonta și de sora Florica de la Biserica Baptistă din satul Mădăras.

Aceste cinci suflete au fost adăugate, Duminică, de Mântuitorul nostru în Cartea Vieții și în inima Bisericii Creștine Baptiste „Betel” din Salonta.  La „Secerișul Domnului”, prin cântările de laudă și bucurie care au răsunat  în Cer și pe pământ de-a lungul întregii zile, și-au adus jertfa duhovnicească Fanfara Bisericii Baptiste „Betel” din Salonta, Orchestra de Mandoline EuroStrings dirijată de Teofil Marișcaș și Grupul tinerilor creștini din Salonta coordonat de prof. Nick Negruțiu.

Cuvântul Sfintei Scripturi prin care Dumnezeu cheamă prin credință, cu dragoste și îndelungă răbdare pe toți oamenii la pocăință, mărturisire, botez și mântuire a fost proclamat de frații păstori Florin și Mihai Cociubei, alături de diaconii Bisericii și de păstorul senior Ioan Marișcaș.

„Prin Botezul în moartea Domnului Isus Hristos am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui Ceresc, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă. Aceste cinci suflete au primit astăzi o viață nouă în lucrarea divină pe care o face Dumnezeu în dreptul omului pentru a corespunde voinţei Sale. Mă rog ca bunul Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți cititorii acestor rânduri cu înțelepciune în alegerea corectă a veșniciei sufletului lor, Amin!” – ne-a declarat Florin Cociubei, pastorul Bisericii Creștine Baptiste „Betel” din Salonta.

Sorin Petrache

 

Foto: Andrei Crețu


Știre preluată de pe www.confluente.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni