Doneaza materiale de constructii pentru amenajarea locuintei a 4 copii parasiti de parintii lor si crescuti de o bunica singura
Adăugată de Slujire in 06/06/2016, citită de 2.099 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Doneaza materiale de constructii pentru amenajarea locuintei a 4 copii parasiti de parintii lor si crescuti de o bunica singura

Patru copii parasiti de parintii lor si crescuti de o bunica singura locuiesc in conditii deplorabile. Doamna Elena Dobre isi creste singura de mici cei 4 nepotei, in satul Tincova, jud. Caras Severin. Desi este bolnava si se misca greu, incearca sa le ofere celor patru nepotei tot ce poate ea mai bun. Din pacate trebuie sa se descurce dintr-o mica pensie, din care plateste luna de luna datoriile pe mancare ce se acumuleaza la magazinul din sat.

Acum, acesti copii se afla in atentia asociatiei noastre umanitare, si cu ajutorul dvs am reusit pana acum sa le oferim rechizitele scolare de care au nevoie, o soba de gatit, lemne de foc pentru iarna si alimente. Din pacate insa, acesti copii locuiesc in conditii deplorabile! Nu au WC nici macar in gradina (asa cum este de obicei la tara) ci nevoile si le fac in buruienile din fundul gradinii.

Toti 4 copii impreuna cu bunica dorm pe doua fotolii vechi in bucatarie, acolo unde se si gateste, acolo se sta in timpul zile, si tot in bucatarie se fac si temele. Asta pentru ca nu au conditii pentru a folosi celelalte doua camere pe care le mai are casa.

Nu au baie! Copii se spala rar, cum pot si cand pot la lighean, pentru ca nu au apa curenta si nici macar fantana in curte, aducand apa cu galeata de la cateva case distanta. Bunica fiind batrana si bolnava nu se poate ocupa in mod eficient de igiena copiilor.

Hornul de la soba din bucatarie este deteriorat si necesita reparatii urgente pentru a evita orice situatie nefericita, avand in vedere ca se gateste vara – iarna in bucatarie si acolo se si doarme. Desi nu putem sa inlocuim dragostea mamei si grija tatalui, ne dorim ca impreuna cu dvs sa oferim acestor copii conditii decente de locuit.

Tot ceea ce dorim sa facem, este sa le creem minime conditii decente de locuit. Sa le facem un WC si o mica baie. Pentru aceasta avem nevoie de materiale de constructii.

Facem un apel la toti fratii, in mod special la cei care locuiesc in zona Timisoara, Lugoj, Arad, Caransebes, sa ne sprijine cu materiale de constructii sau cu fonduri pentru cumpararea acestor materiale de constructii.

Vrem sa incepem lucrarile de amenajare imediat dupa 15 Iunie. Avem deja o echipa de mesteri cu care vom lucra.

Iata lista de materiale de care avem nevoie:

1. O cabina de dus;

2. O chiuveta;

3. Un WC;

4.  Faianta 34 mp

5. Adeziv gresie 10 saci

6. Multi bat 24 saci

7.Boiler pe lemne

8.Hidrofor pentru fantana

9. Balastru si nisip

Cei care doresc sa ii ajute pe acesti copii cu aceste materiale de constructie, ii rugam sa ne contacteze pe email: [email protected], telefon: 0749.402. 098 sau 0766.365.833

Cei care doriti sa faceti donatii pentru cumpararea materialelor de constructii, va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar in conturile de mai jos, deschise la BCR sau Raiffeisen Bank pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania” (va rugam sa specificati ,,Pentru cei 4 copii”):

 

BCR

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

 

La Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

CODE SWIFT: RZBRROBU

 

Cu respect

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni