Un SMS, diferența dintre viață și moarte. Trimite „Daria” la 8832!
Adăugată de GabrielTudor in 01/06/2016, citită de 2.049 ori
Autor: Gabriel Tudor, Categorie: Anunțuri
Un SMS, diferența dintre viață și moarte. Trimite „Daria” la 8832!
Orice copil merită să trăiască și să se bucure de tinerețe! Locuri precum sala de operație sau experiențe precum radio- sau chimioterapia ar trebui să rămână necunoscute pentru cei mici.
 
Și totuși viața unora depinde de aceste lucruri. Este și cazul Dariei Dima din Constanța, care își petrece zilele pe un pat de spital.
 
Diagnosticată cu o tumoră malignă la creier, fetița de trei ani și jumătate a fost operată la Spitalul Monza din București și a fost trimisă în Turcia, la Acibadem, pentru radioterapie.
 
Costurile însumează 10.600 de euro, bani pe care părinții fetiței nu au de unde să-i strângă. Oricine vrea să îi ofere o șansă în plus la viață poate trimite un SMS cu textul Daria la numărul 8832, până la 1 iulie 2016. Doar 2€ de la fiecare dintre noi o pot salva pe copilă de la un destin tragic.
 
Nu uitați, Daria la 8832, de pe orice telefon din rețelele Orange, Vodafone și Telekom. Donații mai pot fi făcute și prin card bancar, PayPal sau contract de sponsorizare pe site-ul nostru: salveazaoinima.ro.
 

Știre preluată de pe salveazaoinima.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni