ARCA - Un ajutor pentru tine
Adăugată de FlaviusAvramescu in 06/05/2016, citită de 1.744 ori
Autor: Flavius Avramescu, Categorie: Anunțuri
ARCA - Un ajutor pentru tine

Având o viziune din partea lui Dumnezeu, familia Ardelian dorește să fie părtașă la ajutorarea celor pe care Biblia îi numește ”acei micuți”.

Ai fost și tu cândva un copil ștrengar; un copil fericit care era mereu în lumea jocului și care nu a știut niciodată cum e să fii în nesiguranță sau cum e să ai străzile murdare drept o locuință a ta. Încă de când te-ai născut tu ai știut ce înseamnă dragostea unei familii; ai fost pus la adăpost de orice grijă și ai simțit bucuria ce te înconjura. Însă oare te-ai gândit că astăzi sunt prea mulți copilași care au inima înfrigurată și nu au cunoscut niciodată ce inseamnă iubirea?
E greu numai să îți imaginezi o astfel de viață, dar să trăiești la fel ca ei!? Alungat dintr-un loc în altul, flămând, înfrigurat, tânjind după atenție și după iubire. E dureros să îți privești viața prin ochii unui astfel de copil…dar oare cum ai arăta tu acum dacă ai fi fost unul dintre ei? Oare ai mai fi satisfăcut de împlinirea viselor tale? Te-ai mai putea bucura de acceptare, de prietenie sau de căldura unui cămin?
Acești copii nu trebuie să se vadă inferiori, ci trebuie să fie cu drepturi egale în societate. Nu ei au ales să fie așa, cum nici tu nu ai putut alege să ai un acoperiș deasupra capului sau un confort fie el cât de mic. Așadar, răspunde strigătului de ajutor al acestor copii și spune un DA pentru viață prin intermediul donației tale. Viitorul acestor copilași așteaptă un răspuns din partea ta… nu-i mai dezamăgi și tu.


Poți distribui acest articol, poți să te rogi, poți să încurajezi! Te poți implica prin orice mod!

Pentru mai multe detalii:
Pagina oficială: click aici
Pagina Facebook: click aici
Conturi și contact în imaginea articolului.


Știre preluată de pe partascuhristos.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni