Libraria Maranatha a donat 1 000 de lei celor 5 copii ramasi orfani de mama de la incendiul din Colectiv
Adăugată de Slujire in 29/02/2016, citită de 1.707 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
Libraria Maranatha a donat 1 000 de lei celor 5 copii ramasi orfani de mama de la incendiul din Colectiv

In urma incendiului din Clubul Colectiv au ramas orfani 5 copii. Mama lor, Maria Ion, a fost una dintre victimile care au pierit in tragicul incendiu. Acum sunt orfani de ambii parinti, dupa ce in urma cu cativa ani si tatal lor a murit tot intr-un accident la locul de munca. Situatia lor era foarte dificila financiar. Mama copiilor lucra in Clubul Colectiv ca femeie de serviciu sau in alte locuri acolo unde gasea de lucru. Locuiau toti intr-o singura camera inchiriata. Dupa tragicul accident copii au fost luati in grija si in custodia matusii lor, sora mamei. Li s-a promis o un apartament, iar presa a scris destul de mult pe aceasta tema. Insa apartamentul nu era terminat, nu era racordat la utilitati si nu putea fi locuit. In plus, matusa copiilor are si ea 4 copii, in total sunt 9 copii, matusa si sotul ei, care nu ar fi putut sa locuiasca in apartamentul de 2 camere promis de autoritatile locale. Li s-a promis o casa, insa probabil vor ramane numai cu promisiunea. Dupa spusele doamnei Ion Mihaela, matusa copiilor, foarte putini mai sunt cei care ii cauta sa le ofera o mana de ajutor. Locuiesc si acum pe chirie intr-o casa cu doua camere in Bucuresti unde au cheltuieli lunare numai cu chiria si utilitatile de 1600 de lei.

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Libraria Maranatha a oferit acestor copii un ajutor financiar de 1000 de lei. Acest ajutor a fost posibil cu ajutorul clientilor nostri care au plasat comenzi pe Libraria Maranatha. Orice comanda de carti crestine, Biblii sau cadouri crestine facuta la Libraria Maranatha, devine in mod indirect un ajutor umanitar pentru copii orfani, copii bolnavi de cancer si leucemie,copii strazii, etc.

Va multumim ca sunteti clientii nostri si partenerii nostri in aceste cazuri de ajutor umanitar si de misiune crestine. Domnul Isus sa mangaie acesti copii orfani si sa le poarte de grija in viata lor, cunoscandu-L pe El, Tatal orfanilor. Amin!

Mai jos va prezentam un scurt material video de multumire al doamnei Ion Mihaela, matusa copiilor si a Cameliei, cea mai mare dintre copii.

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni