Ajuta o mama singura cu un copil grav bolnav sa aibe lemne de foc si o soba de Craciun
Adăugată de Slujire in 19/12/2015, citită de 2.451 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Ajuta o mama singura cu un copil grav bolnav sa aibe lemne de foc si o soba de Craciun

Ce poate fi mai dureros si mai cumplit pentru o mama decat sa isi ingroape propriul copil si sa fie in situatia aceasta si cu al doilea fiu? Aceasta este situatia prin care trece doamna Catalina Otvos din orasul Oravita, jud. Caras Severin. Aceasta a avut parte de un sot betiv, de la care primea batai si era alungata in strada cu copii. Dupa divort aceasta a ramas sa isi creasca singura cei 3 copii.

Fara un loc de munca, singurul venit era ceea ce castiga din vanzarea de fier vechi. Aceasta familie locuieste intr-un bloc dezafectat din orasul Oravita. Este greu sa descriu in cuvinte cum arata acest bloc de locuinte. O mare parte din apartamente sunt goale. In anul acesta de Pasti, unul dintre baietii doamnei Catalina de 13 ani s-a jucat in aceste apartamente goale si a cazut in cap de la inaltime murind pe loc. Al doilea baiat, Catalin, este grav bolnav cu rinichii si face dializa de 3 ori pe saptamana.

Viata lui Catalin este in mare pericol daca nu se va gasi intr-un timp relativ scurt un rinichi pentru transplant. Acum, singurul venit al acestei mame este indemnizatia de insotitor pentru baiatul grav bolnav si ceea ce mai castiga prin vanzarea de fier vechi. Catalin este la regim alimentar special, ceea ce necesita costuri mari cu alimentele. Iarna si frigul a inceput. Aceasta mama atat de greu incercata nu isi poate permite sa isi cumpere lemne de foc. Vecinii o mai ajuta cu scanduri pentru foc.

Nici o soba buna pentru caldura si foc nu are. Recent a primit o soba, dar este veche, afuma si nu tine caldura pentru ca este numai din tabla. Poate ca cei mai multi dintre noi ne vom bucura de caldura cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. De aceea, va invitam si va rugam sa ajutam aceasta mama singura sa le poata asigura caldura copiilor ei. Au nevoie de lemne de foc si de o soba pentru caldura si gatit. Lemnele de foc vor costa 1200 lei (pentru toata iarna), iar o soba va costa 1000 de lei. In total este nevoie de 2200 de lei pentru aceasta familie.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], sau telefon: 0749 402 098

Cei care doriti sa donati pentru aceasta familie, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos.

 

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar, in conturile de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank sau BCR, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

LA BCR

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

 

LA RAIFFEISEN BANK

RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

Code Swift: RZBRROBU


Cu respect

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni