Conferința 10 ani Resurse Creștine - 21 Noiembrie 2015 - spot video
Adăugată de Softy in 18/06/2015, citită de 24.023 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Resurse Creștine
Conferința 10 ani Resurse Creștine - 21 Noiembrie 2015 - spot video

UPDATE: Puteți viziona înregistrarea conferinței aici. Puteți citi și carticica "Resurse Creștine ești tu!"

Luna noiembrie va marca 10 ani de la lansarea site-ului Resurse Creștine. Cu această ocazie ne-am gândit să trecem dincolo de ecrane și să ne întâlnim într-o atmosferă de sărbătoare la Biserica Poarta Cerului din Timișoara. Vrem să aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru cei 10 ani de slujire și binecuvântare în tot ceea ce înseamnă Resurse Creștine.

Vă cerem ajutorul în următoarele domenii:
- rugăciune: vrem ca data de 7 noiembrie să fie o zi de post și rugăciune pentru conferință. Vă invităm să vă alăturați în rugăciune ca Dumnezeu să-și proslăvească Numele în tot ce se va face.
- participare: chiar dacă sunteți mai departe, ne-am bucura să vă întâlnim și să avem un timp binecuvântat împreună. Dacă aveți nevoie de cazare, sperăm ca cei care locuiesc în Timișoara să vă poată oferi un loc, de aceea vă rugăm să urmăriți pagina de facebook a evenimentului.
- oferire de cazare: dacă puteți oferi un loc de dormit celor care vin de mai departe, vă rugăm să ne anunțați pe pagina de facebook a evenimentului sau prin formularul de contact.
- implicare în organizare: dacă puteți să ne ajutați cu orice în privința organizării, vă rugăm să ne contactați. Nevoile sunt diverse, de la primirea participanților, până la pregătirea gustărilor pentru părtășie.
- implicare în promovare: fie că aveți un blog sau vorbiți cu prietenii, orice informație răspândită despre conferință este binevenită. Puteți prelua bannerele de pe site și informațiile din această știre. De asemenea, puteți să vă invitați prietenii folosind pagina de facebook a evenimentului.
- donații: orice sumă este binevenită și ne va ajuta să acoperim cheltuielile conferinței. Detalii despre cum puteți dona găsiți pe această pagină.

Mulțumim lui Liviu Pășcălău și Alex Păduraru pentru producerea spotului

Ne-am bucura să vă avem împreună cu noi, fie că sunteți parteneri, colaboratori sau vizitatori. Așa cum site-ul s-a îmbogățit în toți acești ani și datorită implicării voastre, vrem ca și această conferință să fie realizată cu ajutorul vostru. Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie și exprima așteptările și ideile voastre referitoare la eveniment. Datele de contact sunt necesare pentru a putea intra în legătură cu voi.

Conferința va fi transmisă și live pe www.resursecrestine.ro, deci, chiar dacă nu veți putea fi prezenți fizic, vă puteți bucura împreună cu noi, iar implicarea voastră în orice fel e binevenită și de la distanță.

Informațiile Conferinței

Data: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Ora: 16:30 - 19:00, urmată de părtășie și gustări
Invitați: Pastorul Ghiță Mocan și Excelsis Worship
Adresa: Biserica Poarta Cerului, Strada Banul Mărăcine 25, Timișoara, Romania
Harta: https://www.google.com/maps/place/Biserica+Poarta+Cerului/
Live: www.resursecrestine.ro

*************************************************************************************************


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Domnul sa binecuvinteze Resurse crestine. Sunte-ti intradevar o resursa in adevaratul sens al cuvantului de unde sufletul se poate inprospata si nutri din belsug si in mod sanatos.
Apreciez faptul ca pe langa bogatia de mesaje ca numar si calitate este si o "diversitate" in unitatea Duhului Sfant, de denominatiuni neoprotestante. Chiar azi am vizionat o predica a lui Iosif Ton in care spunea, la incheiere, ca urma sa mearga in vizita la Bruxel la o biserica unde se reunesc impreuna de 20 de ani, babtisti, penticostali si crestini dupa evanghelie. Un fapt "ideal"implinit. Slava Domnului pentru asta!
Domnul sa ne ajute ca beneficiind de Resurse crestine, sa ne transformam la randul nostru in resurse pentru alti, pentru inaintarea evangheliei lui Cristos si glorificarea numelui lui.
Adăugat în 20/06/2015 de fivibica
Asa cum a spus si sora, pentru intarirea Evangheliei lui HRISTOS, multumesc ca existati !Fiti binecuvantati de Domnul Isus pentru toata munca si stradania voastra.
Adăugat în 05/07/2015 de florenta.sarmasan
O mană cerească pentru sufletul nostru. Mulțumesc resurse creștine! Fiți binecuvântați!
Adăugat în 10/07/2015 de lboltasu
Domnul sa va binecuvinteze. Daca voi nu ati mai fi/ Personal asi suferi/ Desi nu am fonoteca/ Voi imi suntei o biblioteca. Petru C.
Adăugat în 13/07/2015 de petrucoman
Îi mulțumim Domnului pentru această lucrare de ascultare de El, pusă în slujirea aproapelui sau celui de departe...
Cuptorul de pâîne -Resurse Crestine - este o masă -mană proaspătă , îmbelșugată și foarte bogată , numai bună de mâncat de toți care ''servesc '' demult și de alții pe care îi invităm prin lucrările date nouă de Duhul Sfânt, să vină să guste ,să vadă ce bun este Domnul!
Urez pocaință și viață veșnică sufletelor adăpate la acest izvor cât și vouă ,administrației !
Mulțumesc gazde bune ,fiți binecuvântați!
Adăugat în 12/08/2015 de sanda_tulics
Un gand bun organizatorilor ca Domnul sa va binecuvinteze in ceea ce faceti. Mi-as dori ca la marcarea celor 10 ani, din aceasta intalnire sa ramana o amintire placuta prin filmari, poze de grup, poate un documentar video ca si acei care nu pot participa sa se bucure cu voi. Fiti binecuvantati si Domnul sa va daruiasca mult HAR pe viitor.
Adăugat în 13/08/2015 de elimedia
..Cu cât se apropie ziua aniversară a celor 10 ani de activitate-Resurse Creștine. descopăr personal o stare emoțională( de câte ori mă regăsesc pe prima pagină ,văd postarea cu aniversarea) ca în fața unui examen ... pe care aștept să-l trecem cu bine.
Doamne, Te rugăm fii cu noi!
Însoțeste și această minunată lucrare spre slava și lauda Ta!
Adăugat în 03/09/2015 de sanda_tulics
Opțiuni