Concert “Dincolo de Frontiere”, Cluj Napoca
Adăugată de Softy in 04/06/2015, citită de 1.389 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Concert “Dincolo de Frontiere”, Cluj Napoca

Frontiers România organizează un concert care aduce împreună mai mulți artiști creștini, uniți pentru aceeași cauză, pe data de 06 iunie, în Cluj-Napoca, pe strada Inului nr 2-5 (in spatele Kaufland Mărăști), începând cu ora 19:30. În cadrul acestui eveniment vor cânta următorii artiști: Chris, Cristian Cazacu, 4motion, SkyDive, Ami și Crista, Adi Călbăjos, Cornel și Shari Olar, Viorela Cioban, Liviu Bocănială, Solomon, Viorel Dejeu, Stacy Marie Walker, Andrei Gherman, Liviu Deac, Cristi Trâncă și Alex Cuibus.

Odată cu acest concert, va fi lansat albumul ”Dincolo de Frontiere”, un album dinamic care îmbină mai multe stiluri muzicale. Prin piesele pe care le propunem pentru album, vrem sa fim o voce care cheamă biserica să se alăture la ceea ce face Dumnezeu acolo unde nu există nici un urmaș al lui Isus.

Pentru detalii, ne puteți contacta prin email la [email protected] sau telefonic la 0748196827. Vă așteptăm.

Frontiers este o comunitate internațională de oameni obișnuiți care slujesc în echipe mergând în zonele cele mai dificile ale lumii cu eforturi de ajutor și asistență umanitară, lucrând pe piața globală a muncii în timp ce trăiesc ca ambasadori ai Evangheliei pentru cei care nu au auzit-o încă.


Știre preluată de pe www.stiricrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni