Pachete evanghelistice in 17.000 de școli din Proiectul 24.000 de SCOLI PENTRU CRISTOS
Adăugată de Softy in 15/05/2015, citită de 1.915 ori
Autor: Ciobota Ioan, Categorie: Anunțuri
Pachete evanghelistice in 17.000 de școli din Proiectul 24.000 de SCOLI PENTRU CRISTOS

Dragii nostri,

Am trimis la 17.000 de Scoli din Proiectul 24.000 de Scoli pentru Cristos.

Cu ajutorul Domnului, si DOAR prin harul si mila Lui, am expediat pozitia 17.000 din Proiectul 24.000 de Scoli pentru Cristos.

Am scris mai jos cateva din reactiile primite in urma acestui Proiect. Pana acum avem reactii excelente, multumiri si diverse intrebari. Evident ca am avut si reactii de impotrivire.

De asemenea, aveti mai jos si un filmulet de la prima actiune de impachetare, care a avut loc in ziua de Sf. Maria, anul trecut. Daca ati putea prezenta acest filmulet in Biserica dvs, ne-ar fi de foarte mare ajutor.

Ca sa-l finalizam, mai avem nevoie de 22.800 Euro.

Pentru cele 8.000 de Scoli la care mai avem de trimis (7.000 inca neatinse + 1.000 de retururi), fiecare timbru costa 1 Euro. Deci 8.000 de Euro avem nevoie doar pentru timbre.

Chiar daca nu va pune Dumnezeu pe inima sa participati cu niciun ban la aceste mare si greu Proiect, va rugam din suflet sa ne sustineri in rugaciune. Apoi sa va rugati pentru toti Directorii care primesc aceste colete cadou.

2014081524000 from Ioan Ciobota on Vimeo.

 

Reactii la Proiectul 24.000 de Scoli pentru Cristos:

61. Un barbat: 

sotia mea este educatoare si a primit coletul cadou de la dvs. Va multumim nespus, NESPUS de mult, a fost mai mult decat o surpriza, a fost gandul lui Dumnezeu pentru noi, iar dvs. ati fost mesagerul.

------------------------------------------------------------------------

62. De la Biblioteca din..., jud. Timis: Va multumim mult pentru cadou, va rugam sa ne mai trimiteti carti de genul acesta.

-------------------------------------------------------------

64. Directoare din Campia Turzii:

Dincolo de continutul coletului, m-a impresionat in mod deosebit continutul scrisorii, in care scrieti ca va pasa de noi, chiar daca nu ne cunoastem. Este foarte incurajator sa primesti o asemenea scrisoare, in care cuiva sa-i pese sincer de tine, fara niciun interes.

Va multumesc din suflet.

Mai sus a fost mesajul telefonic, iar mai jos E-mail de la aceeasi persoana:

Buna ziua,

       Va multumesc pentru cadoul dvs., pentru gandurile alese, pentru binecuvantarile pe care ni le-ati transmis cu atata sinceritate. Apreciem si primim cartile dvs., indiferent de religia pe care o purtati, sau o purtam, caci mai presus de orice ati omagiat numele lui Iisus, Domnul nostru, iar tot ce se face in numele Mantuitorului este bine primit. 

       Va iubesc pentru gestul dvs. nobil prin excelenta si ma rog lui Dumnezeu sa va dea sanatate si alese binecuvantari, dumneavoastra si tuturor celor implicati, prieteni dragi si adevarati, apropiati sufletului nostru.

--------------------------------------------------------------

65. O doamna profesoara care nu ne-a spus nici cum se numeste, nici de unde este:

Doamna profesoara: 

Ce-i cu acest colet?

Raspuns: 

Vi l-am trimis cu speranta ca va fi de ajutor profesorilor sau educatorilor in actul pedagogic.

Doamna profesoara: 

Ce religie sunteti?

Raspuns:

90 % din tara asta suntem crestini, si cartile din colet vorbesc despre crestinism si despre credinta in Dumnezeu si in Domnul Isus Cristos. Daca ma intrebati pe mine personal, eu sunt pocait, dar coletul NU vorbeste despre cultul din care eu fac parte, ci despre crestinism.

Doamna profesoara: 

Da, v-am intrebat ca sa stiu ce sa fac cu acest colet...

P.S. Rugati-va sa faca dupa cum o indeamna Dumnezeu, nu dupa cum razbate din cuvintele ei...

----------------------------------------------

66. Din judetul Suceava, o profesoara de romana:

Voi prezenta materialele din colet in orele din Saptamana Altfel, copiilor de la clasele V-VIII, unde predau eu.

Aici cam sunt tensiuni intre pocaiti si ortodocsi.

-----------------------------------------------

67. Bună ziua. Mă numesc... și sunt directorul Liceului... din Cluj-Napoca. Doresc sa vă anunț că am primit cadoul din partea dumneavoastră și să vă mulțumesc din tot sufletul pentru cărțile și materialele foarte valoroase pe care ni le-ați trimis. Vă asigurăm că le vom citi și folosi în munca noastră cu elevii și vom aplica învățăturile atât de prețioase în viața noastră. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească pentru lucrarea pe care o faceți și să vă întărească în eforturile pentru răspândirea Învățăturilor Sfinte. Ne-am bucura dacă și pe viitor am beneficia de alte asemenea materiale. Domnul să vă binecuvânteze! 

-----------------------------------------------------

68. Un profesor/director din....

De ce ne-ati trimis acest colet cadou?

Raspuns:

Ca sa va fie de folos in procesul pedagogic.

Profesorul:

Dar nu ne trebuie asa ceva, noi avem ce studia, nu vrem astea de la dvs.

Eu sunt la curent cu ceea ce faceti voi... 

(nota noastra: Salutari “baietilor cu ochi albastri” :) Nu l-am intrebat pe acest profesor ce... grad are... nu grad didactic, evident...)

Raspuns:

Pai atunci dati-le altcuiva.

Profesorul:

Da, le voi da altcuiva, le voi da la foc.

Si a inchis suparat telefonul. Discutia a continuat prin mesaje astfel:

Raspunsul nostru prin SMS:

Va multumim pentru telefon. Indiferent daca veti citi cartile trimise sau le veti arde, noi va iubim in Numele Domnului Isus si ne rugam pentru dvs. 

Se spune ca acolo unde se ard carti, se vor arde si oameni.

Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Am trimis aceste materiale deoarece cu ceea ce exista pana acum, Romania este pe primele locuri la avort, la alcoolism si printre cele mai sarace tari din Europa.

Credem ca Romania are nevoie de Evanghelia Domnului Isus Hristos. Cu respect.

Profesorul prin SMS:

Nu trebuie sa primesti carti de la sectari, dar sa aveti macar demnitatea de a spune cine sunteti. (P.S. Noi am pus in colet o scrisoare in care ne-am scris numele, adresa de contact, telefon, E-mail, oare ce mai trebuia sa adaugam ca sa afle cine suntem?? )

Crestini suntem de doua mii de ani si nu avem nevoie ca sa fim invatati de niste americani masoni, si ma refer la cei ce va finanteaza. Daca ai fi fost cinstit, nu-ti tradai credinta. Si eu te iubesc romane, dar trebuie sa-ti spun ca esti un inselat si un tradator de Dumnezeu.

Raspunsul nostru prin SMS:

Cei care se inchina lui Dumnezeu in Numele Domnului Isus Cristos nu sunt sectari, ci frati. Musulmanii se afla intr-o expansiune extraordinara prin sange si prin suferinta, iar noi... crestinii... 

Masonii nu finanteaza nicio categorie de crestini, ei sunt ai satanei. Stiu ca sunteti crestin si va respect pentru asta si ma bucur ca in Romania sunt oameni care inca mai au curajul sa afirme credinta in Dumnezeu.

Profesorul prin SMS:

Cine si-a tradat BISERICA, adica mama duhoviceasca, nu este fratele meu, pentru ca nu-l poate avea pe Dumnezeu de tata, cum spunea fericitul Augustin. Fratii tai sunt americanii.

Raspunsul nostru prin SMS:

Indiferent de confesiunea mea personala, materialele sunt strict CRESTINE, nu au fost gandite sa faca propaganda religioasa si nici sa supere pe cineva. De aceea aproximativ 90% din reactii sunt pozitive, oamenii se bucura si inteleg scopul acestor trimiteri. Aveti libertatea sa faceti cum considerati, dar va sfatuiesc sa va ganditi de doua ori inainte sa le distrugeti, cel putin sa aruncati o privire si sa ne spuneti cu ce am gresit.

---------------------------------

69. Un profesor de matematica din... (nu a vrut sa-si dea locatia).

Domnule, nu aveti voie sa ne trimiteti asa ceva. Daca mai trimiteti ceva, va dau in judecata.

Este agresivitate religioasa ce faceti dvs.

Ne simtim hartuiti. Secretara scolii (care oricum e prost platita) a pierdut 1-2 ore sa ridice pachetul de la posta.

Nu v-am cerut nici un ajutor. Coletul va ajunge direct la gunoi.

Daca se mai repeta…

Raspuns:

Domnule, nu am incercat sa va agresam cu nimic, v-am trimis doar un Nou Testament si cateva carti si CD-uri pentru copii si parintii copiilor.

Dar nu s-a putut discuta prea mult cu el deoarece vorbea aproape tot timpul, fara sa asculte. Apoi dupa vreo 10 minute dupa ce si-a varsat necazul a inchis suparat telefonul.

Domnul sa il binecuvanteze si sa-i dea curiozitatea de a citi materialele primite!

Amin!

------------------------------------------------

70. O educatoare foarte suparata din Craiova:

Sa nu ne mai trimiteti asemenea materiale, ca noi la gradinita nu facem religie si voi nu sunteti ortodocsi, voi sunteti de la Biserica Evanghelica, nu vrem sa primim nimic de la voi.

------------------------------------------------

72. Primăria Comunei..., Judeţul Dolj

Domnule Ioan Ciobotă,

Solicit pentru biblioteca... un pachet de cărţi şi materiale gratuite necersare pentru cultura religioasă a elevilor noştri.

Adresa la care  puteţi trimite coletul este următoarea.................

Cu respect,

     Primar,.....................................

------------------------------------------------

73. In numele Bibliotecii Universitatii Transilvania din Brasov, va multumim pentru publicatiile pe care ati binevoit sa ni le trimiteti ca donatie. In urma consultarilor cu conducerea Bibliotecii si sefii serviciilor de depozite, va trebui, cu parere de rau, sa va inapoiem publicatiile trimise deoarece ele nu fac obiectul ariei curriculare din Universitatea noastra, iar spatiile de depozitare sunt extrem de limitate.

Va rugam, ca pe viitor, pentru a evita costurile de expediere ale ambelor parti, sa ne trimiteti, in prealabil, o lista cu publicatiile pe care le aveti disponibile pentru a bifa optiunile noastre.

In speranta unei bune colaborari, va multumim pentru intelegere.

Cu deosebita consideratie, Director Biblioteca

Sef serviciu

------------------------------------------------

75. Din judetul Neamt, directoarea unei scoli:

Ati fost pe la scoala noastra?

Ati mai trimis si la alte scoli?

Ati trimis la toate scolile?

------------------------------------------------

76. Din judetul Neamt:

Vi le trimit inapoi, nu le deschid, ca noi am mai patit-o cu altii care ne-au trimis ceva asemanator si, de fapt, inauntru era factura si ne-a pus sa platim.

-----------------------------------------------------

77. Va multumim frumos, chiar a fost o surpriza placuta pentru noi.

gradinita... - jud. Hunedoara

-------------------------------------------------------------------------

78. Multumim frumos pentru cadou si va dorim un paste fericit.

gradinita... jud. Hunedoara

------------------------------------------------------------------------

79. Am primit pachetul cadou. Va multumesc mult. Sunt materiale interesante, pe care le voi folosi impreuna cu elevii mei. Cel mai mult va multumesc pentru Noul Testament si CD ! Eu sunt profesoara de religie crestina catolica la scoala..... si locuiesc in satul vecin......... Laudat sa fie Isus.

------------------------------------------------------------------------

80. Va multumesc frumos pentru pachetul cadou primit la scoala noastra. A ajuns pe maini bune :) Incerc sa-mi indrum si colegele spre Domnul Isus Cristos, dar e foarte greu, sunt preotese si sunt prea indoctrinate. Dumnezeu sa le lumineze. Mult spor in lucrare. 

------------------------------------------------------------------------

81. De la Gradinita... : De unde este acest colet, ce-i cu el, de ce ni l-ati trimis, ati trimis la toate gradinitele, etc?

------------------------------------------------------------------------

82. O Directoare foarte suparata: “O sa intreb un procuror daca este legal sa trimiteti asa ceva la scoli. De ce ne trimiteti asa ceva? Sunteti Martorii lui Iehova? Sa nu mai trimiteti asa ceva in scoli.”

------------------------------------------------------------------------

83. Din jud Salaj: ne multumeste foarte mult, le citeste toate si o sa le dea mai departe asa cum am rugat-o.

Isi da seama ca este un efort foarte mare si ne multumeste.

E profesoara de biologie, si poate sa-l prezinte pe Dumnezeu din plin.

Guvernul le da profesorilor o anumita suma de bani pe an, si ea din toti banii si-a luat carti religioase.

O sa incerce sa dea si fiului ei aceste materiale, pt ca si el este profesor.

Ne-a multumit foarte foarte mult si frumos ca ne-am gandit la ei.

-----------------------------------------------------------------------------

84. Am primit coletul dvs, carti care ne indeamna spre increderea in Iisus, suntem cu totul de acord cu ce ati scris dumneavoastra, dar pentru copii cei mici sunt foarte grele, ei nu inteleg cele scrise. Avem o mare rugaminte, daca ne-ati putea ajuta material cu jucarii, papusi, material didactic corespunzator copiilor din gradinita noastra, care au varsta cuprinsa intre 3-6 ani, deoarece gradinita noastra nu este dotata si nici nu ne-am supara daca ne-ati onora cu prezenta dumneavoastra pentru a-i putea ajuta pe copiii saracuti, care provin din familii saracacioase, parintii nu au locuri de munca, sunt tineri si nesprijiniti.

Cu mult respect,

Prof.............

Jud. Dolj

-------------------------------------------------------------------------

88. Din jud. Ilfov:

Bună ziua ,

Azi am primit coletul d- voastră , il vom populariza în rândul elevilor școlii noastre și  vom viziona cd- urile.

Vă mulțumesc !

Prof....

----------------------------------------------------------------

89. Din comuna..., jud. Ilfov: Sigur nu este nicio factura in colet? Va multumim frumos ca ni l-ati trimis.

---------------------------------------------------------------

90. De la o scoala din Drobeta Turnu Severin:

Directoarea (sau profesoara)

„Nu am solicitat asa ceva, de ce ne-ati trimis?”

Raspuns:

Nu trebuia solicitat. Este un cadou, pe care il primit o singura data.

Directoarea (sau profesoara)

Da, dar noi suntem ortodocsi si nu vrem sa ne schimbam religia ! Toti profesorii din scoala sunt ortodocsi si nu vor asa ceva.

Raspuns:

Doamna, nu v-am trimis vreo carte de dogmatica de la pocaiti sau de teologie. V-am trimis carti care sa ajute in actul pedagogic: despre pornografie, dependenta de Internet, avort, evolutionism, etc.

Directoarea (sau profesoara)

Ba da, ne-ati trimis un Nou Testament care nu are binecuvantarea Patriarhului si nicio binecuvantare. Nu vrem asa ceva.

Raspuns:

Nu veti mai primi alt colet cadou, dar pentru cel primit ne rugam lui Dumnezeu sa va fie totusi de folos.

-------------------------------------------------------------------

91. Din jud. Mehedinti, Directorul unei Scoli:

Domnule, chiar nu stiu ce sa fac cu acest colet, pentru ca in scoala nu am voie sa-l popularizez, deoarece noi suntem 99% ortodocsi in aceasta scoala.

Dar, daca imi dati voie, o sa iau eu cartile acasa la mine, le voi studia si apoi voi propune o dezbatere pe marginea lor, impreuna cu cineva de la dvs, daca veti binevoi sa veniti.

-------------------------------------------------------------------

92. Dintr-o localitate a sunat politistul local. Nu s-a recomandat si nici nu ne-a spus din ce localitate este. Doar ne-a intrebat ce e cu coletul, de ce am trimis acest colet la scoala din comuna lor, etc, etc

------------------------------------------------------------------

92. Dintr-o localitate a sunat politistul local. Nu s-a recomandat si nici nu ne-a spus din ce localitate este. Doar ne-a intrebat ce e cu coletul, de ce am trimis acest colet la scoala din comuna lor, etc, etc

--------------------------------------------------------------------

93. Cine suntem, ce fel de religie contin materialele, ei de obicei nu primesc cu continut religios, ci doar pedagogic, etc.

Din comuna...., jud. Satu Mare

---------------------------------------------------------------------------------

94. Colectivul Scolii Primare din comuna....., va multumeste pentru cartile trimise !

----------------------------------------------------------------------------

93. Prin E-mail, de la cineva care nu s-a recomandat nici cine este, nici de unde este.

Intrebare:

Domnule Ciobota! Cine esti?

Raspuns:

Sunt Ioan Ciobota, casatorit, 2 copii, 46 de ani, ce ati dori sa mai stiti despre mine?

Intrebare:

Ce doresti?

Raspuns:

Sa vestesc Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos.

Intrebare:

De unde ai curajul?

Raspuns:

De la Domnul Isus Cristos.

Intrebare:

Care sunt scopurile tale mai putin luminoase?

Raspuns:

Nu am scopuri mai putin luminoase, decat cele declarate public.

Intrebare:

Fii serios si lasa " pe tinerii entuziasti". Un om serios nu se apuca de asa ceva, mai de graba se duce la capalit.

Raspuns:

Nu inteleg cuvantul "capalit". Ce inseamna?

Intrebare:

De unde ai bani la colete?

Raspuns:

De la crestini cu inima buna, care si-au rupt din putinul lor ca sa va trimita dvs acest cadou.

Intrebare:

Dar la imprimante?

Raspuns:

Ca mai sus

Intrebare:

Nu doresc sa apartin intre "dragii" vostrii!

Raspuns:

Nu v-am chemat intre "dragii" nostri, dar va chem la Domnul Isus Cristos.

Intrebare:

Multumesc!

Raspuns:

Cu mult drag.


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni