3 400 de euro au fost donati pentru Swizen, un student ugandez la medicina in Romania
Adăugată de Slujire in 29/11/2014, citită de 2.250 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
3 400 de euro au fost donati pentru Swizen, un student ugandez la medicina in Romania

Swizen este un tanar student la Facultatea de Medicina ,,Victor Babes” din Timisoara. Sosit in Romania in 2010, in primul an de studii a devenit caz umanitar in tara noastra. Ramas fara posibilitati de a putea plati taxa scolara sau bani de avion pentru intoarcerea acasa, Swizen a fost ajutat de colegi studenti sa poata continua primul an de studii la medicina, oferindu-i mancare si cazare in Timisoara.

 

VEZI VIDEO AICI

 

Cazul lui a fost preluat in 2011 de asociatia noastra umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” prin care ne-am ingrijit ca Swizen sa poata gasi sponsori inimosi care sa ii asigure taxa scolara anuala de 3 200 de euro cat si mancare si cazare. Prima data l-am gasit muncind ca vacar in zona Oravita, jud. Caras Severin pe timpul vacantei de vara. Din fericire pentru el, am reusit an de an sa ii gasim sponsori care sa il ajute sa continue studiile la medicina. Unii dintre acestia i-au asigurat o masa calda zilnica, altii i-au oferit mancare, altii i-au asigurat cazarea, etc. Acum Swizen este in anul V de facultatea de medicina. In anul acesta, banii necesari pentru taxa scolara (3 200 de euro) si banii pentru permisul de sedere in Romania (200 de euro) s-au strans mai greu, cu mari emotii. In aceste conditii, alaturi de asociatia noastra, prietenii si cunoscutii lui apropiati au fost cei care au pus mana de la mana ca aceasta suma importanta sa ii poata fi asigurata in timp util. In final 3 400 de euro au fost donati pentru Swizen: 3 200 de euro taxa scolara anuala si 200 de euro permisul de sedere in Romania.

Multumim tuturor celor care s-au implicati in ajutorarea lui Swizen, in mod special dorim sa multumim celor apropiati lui care au fost alaturi de Swizen. Asociatia noastra umanitara este in continuare alaturi de acest tanar ugandez urmarind evolutia lui. Ne dorim si asteptam cu nerabdare sa il vedem un medic cardiolog de nadejde, salvand viata celor din jurul lui si intorcand binele pe care noi, cunoscuti si necunoscuti lui, l-am facut pentru el.

 

Cu respect
Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni