Schimbă un destin - 1 decembrie 2014 - Timișoara
Adăugată de liwhsape in 23/11/2014, citită de 1.944 ori
Autor: Alina Avram, Categorie: Evenimente
Schimbă un destin - 1 decembrie 2014 - Timișoara

Poate mai mult ca oricând în istorie trăim o vreme în care asistăm la tot mai multă dărâmare morală și spirituală. Adoptăm câini, salvăm urși, balene și tot felul de animale pe cale de dispariție, însă tot mai puțin ne întrebăm ce facem pentru copiii români care sunt victime ale sărăciei, neglijenței și iresponsabilității semenilor noștri. Pentru un copil a trăi într-un loc străin, fără mama și tata, este un lucru de-a dreptul înfricoșător.

De 20 de ani Fundația Agathos sprijină tinerii crescuți în instituții de ocrotire socială. Mintea lor este plină de gânduri, pe care nu le mai spun nimănui, care îi apasă și le îngreuiază sufletul, care iau loc ideilor noi și îi blochează. Ei sunt supraviețuitorii unor fapte despre care noi credem că ne-ar fi omorât. Și totuși, încă luptă, încă rezistă, încă cred în noi că îi vom ajuta să reușească.

Un grup de voluntari dedicați acestei cauze îi vizitează pe acești copii și tineri în centrul lor și, însuflețiți de un mesaj de bunătate și har, și caută în mod practic să atingă cât mai multe nevoi din viața lor. Îi fac să înțeleagă că Dumnezeu poate face ceva din orice atunci când trecem de partea Lui. Astfel le dăruiesc un vis pentru care să trăiască și să înflorească. Spre slava și gloria Lui!

Ajută și tu la schimbarea unui destin! Vino alături de noi luni, 1 decembrie 2014, ora 18, la Biserica Penticostală Speranța din Timișoara (Str. Cernăuți 49) să întâlnești voluntarii Fundației Agathos, să auzi poveștile de viață a tinerilor care au beneficiat de ajutorul lor... și să contribui financiar la schimbarea a cât mai multor destine!

Copiii orfani nu ne sunt cu nimic inferiori… ei merită o șansă… ei au nevoie și de noi: de mine și te tine!

 

Invitați: trupa Revers și pastor Ghiță Mocan !


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni