Săptămâna Evangheliei mântuirii orașului Salonta
Adăugată de sorinpetrache in 25/02/2014, citită de 1.846 ori
Autor: Sorin Petrache, Categorie: Diverse
Săptămâna Evangheliei mântuirii orașului Salonta

Bucuria Tatălui Ceresc la întâlnirea cu fiul cel risipitor și rătăcitor, din mărturia Evangheliei după Luca (15:21-24), animă comunitatea creștină a Bisericii Baptiste Betel din Salonta. Păstorită de Domnul Isus Hristos prin lucrarea încredințată pastorului Florin Cociubei, Biserica Betel organizează, începând din prima Duminică a lunii martie, până în Duminica din 9 martie, o binecuvântată „Săptămână de Evanghelizare pentru sufletele orașului Salonta”.

Vestea Bună a Mântuirii sufletului omenesc prin Jertfa biruitoare a Domnului Isus Hristos va fi predicată din Sfânta Scriptură a Vechiului și Noului Testament (Biblia), de la amvonul Bisericii situată pe strada Jean Calvin nr. 40, începând cu ora 17:00, de pastorii invitați: Toni Mic de la Biserica Călacea (2 martie 2014), Gheorghe Chișe de la Biserica Tulca (3 martie 2014), Emeric Hubert de la Biserica Pecica (4 martie 2014), Florin Negruțiu de la Biserica Peștiș (5 martie 2014), Dorin Simu de la Biserica Tinca (6 martie 2014), Moise Vrăjitor de la Biserica nr. 2 Timișoara (7 martie 2014) și Doru Hnatiuc de la Biserica Emanuel Oradea (9 martie 2014).

În cadrul serviciilor divine de evanghelizare, Orchestra de madoline dirijată de fratele Teofil Marișcaș, Fanfara bisericii, corul bărbătesc și corul mixt, precum și grupurile de tineri și copii ale Bisericii Betel vor prezenta programe speciale de laudă și închinare spre slava lui Dumnezeu.

„Tot așa, vă spun că este bucurie înaintea îngerilor lui Dumnezeu pentru un singur păcătos care se pocăiește” -  Aceste cuvinte sfinte ale Domnului Isus Hristos erau adresate vameșilor și păcătoșilor, fariseilor și cărturarilor, ucenicilor și noroadelor care se apropiau de El să-L asculte. Scriptura spune în Ioan 3:17 - „Dumnezeu în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin el.” – iar acest adevăr universal valabil este dat nouă tuturor, indiferent de apartenență socială, etnică sau religioasă. Primul pas în bucuria divină este ascultarea, primirea și împlinirea din adâncul inimii a Cuvântului lui Dumnezeu, a chemării Evangheliei Celui ce a murit pe Cruce pentru iertarea păcătosului. Următorii pași continuă prin împlinirea personală a exemplului de viață duhovnicească trăită de Fiul lui Dumnezeu. Vă așteptăm cu dragoste la Biserica Betel să împărtășim acum, în Salonta și acolo, în veșnicia lui Dumnezeu, această bucurie garantată de însuși Isus Hristos, Domnul și Dumnezeul nostru”, ne-a declarat Florin Cociubei, pastorul Bisericilor baptiste din Salonta și Mădăras.


Știre preluată de pe jurnalsalontan.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni