Ada Vultur - Vești dinaintea plecării!
Adăugată de wycliffe.romania in 27/01/2014, citită de 2.044 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Ada Vultur - Vești dinaintea plecării!
Ada este membră Wycliffe România din 2012. Din august până în decembrie 2012 a fost în Anglia la centrul de pregătire Wycliffe - ETP (Programul European de Pregătire), unde s-a pregătit pentru un rol într-un proiect de traducere.
Ada slujeşte acum în Madagascar din ianuarie 2014.

Dragii mei,

Vă scriu în ultimele ore pe care le petrec acasă, în Cluj. Mâine (miercuri) dimineață începe călătoria mea spre Madagascar, călătorie ce se va sfârși joi seara în Antananarivo. Abia aștept să pășesc pe pământ malgaș și să văd ce înseamnă viața de acolo.
Duminică (19 ianuarie) voi merge în Toliara pentru câtva timp, fiindcă acolo va avea loc un workshop, o întâlnire de lucru la care câteva echipe lingvistice se strâng împreună cu consultanții lor pentru a verifica porțiunile din Scripturi pe care le-au tradus până acum. Mă bucur pentru că am ocazia să fiu martora unor asemenea lucruri încă din primele mele zile în Madagascar!
După aceea, voi merge în Antsirabe, orașul în care voi locui timp de un an. Acolo se află școala în care voi învăța limba malgașă și tot acolo se află și familia Șaitiș, cu care abia aștept să mă întâlnesc. Urmează să vă spun mai multe despre ferma/centrul la care voi locui împreună cu gazda mea și încă două familii. Acum este anotimpul ploios în Madagascar, timp în care plouă foarte mult (mai ales din ianuarie până în martie) și este cald (până la 30°C).
Vă mulțumesc mult pentru încurajările foarte multe pe care le-am primit, pentru binecuvântări și pentru rugăciuni, pentru ajutorul financiar și pentru sămânța de iubire pentru oamenii din Madagascar! Sunteți o binecuvântare pentru mine!
Continuați să vă rugați pentru o continuă apropiere a mea de Tatăl nostru, pentru adaptarea mea la viața trăită pe insulă și pentru ca Domnul Isus să poată lucra prin mine așa cum Îi place Lui.

Cu mult drag,
Ada


Dacă doreşti să fii la curent cu slujirea Adei si a altor misionari Wycliffe, înscrie-te aici la buletinul informațional trimestrial sau la cel săptămânal de rugăciune.


Știre preluată de pe wycliffe.ro
...sa zbori ca ''Vulturul,''numele tau} in numele Lui, al Domnului, pentru slava Sa !
Adăugat în 27/01/2014 de sanda_tulics
Opțiuni