Resurse Crestine vă doreste "La mulți ani binecuvântați"
Adăugată de Softy in 01/01/2014, citită de 17.942 ori
Autor: echipa resursecrestine.ro, Categorie: Resurse Creștine
Resurse Crestine vă doreste "La mulți ani binecuvântați"

  Vă mulțumim pentru că și în 2013 ne-ați fost alături în drumul spre Cer și spre inimile cât mai multor oameni. Mulțumim în mod special tuturor colaboratorilor, celor care ne ajută zi de zi să organizăm resursele, să le corectăm, să le traducem din alte limbi, ne ajută cu întrebările de la concursul și jocul biblic și nu în ultimul rând, tuturor celor ce vă rugați pentru această lucrare!

  Fie ca Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți în acest nou an și să avem cu toții în minte veșnicia care ne așteaptă. Orice am face, oriunde am fi, trebuie să fim conștienți de realitatea vieții de după mormânt, de existența Dumnezeului nostru care ne iubește necondiționat și ne așteaptă să fim părtași naturii Lui dumnezeiești pentru a ne putea primi în slavă!


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Va multumesc pentru lucrarea voastra deosebita care mi-a fost de mare ajutor in 2013!

Va urez un an 2014 plin de Hristos!

Florin Ianovici
Adăugat în 01/01/2014 de roqvaiv
Multumiri ca existati, ca ati ramas tari pe Stanca purtand steagul biruintei in tot ceea ce faceti; fiti binecuvantati si anul acesta, Dumnezeu sa va calauzeasca mai departe; Va doresc un an plin de haruri ceresti! Cu respect, Florica Ficard
Adăugat în 01/01/2014 de floridinmaracineni
Multumim Resurse Crestine, sunteti gazde bune darurilor noastre . Fiti binecuvintati si in Noul An cu aceeasi abnegatie in slujire si adapostirea resurselor bogate in dumnezeire.
La multi ani si voua !
Adăugat în 01/01/2014 de sanda_tulics
La mulți, mulți și binecuvântați din plin ani, în continuare!
Mă rog la Dumnezeu să continuați să depășiți obstacole lumești, bariere confesionale și să sporiți în tot ceea ce este frumos, bun, ziditor și plăcut Domnului.
Fie ca „Resurse Creștine” să rămână un mijloc de răspândire a Evangheliei lui Hristos și un ajutor în momentele grele pentru sfinții Lui!
Un An Nou fericit tuturor celor implicați în această lucrare!

Gabriel Tudor
Adăugat în 02/01/2014 de GabrielTudor
Un an nou binecuvântat, biruitori în fiecare zi cu Domnul Isus, multă sănătate şi putere de muncă în Via Domnului.
Domnul fie cu voi"Resurse Creştine"mulţumim că existaţi!
Adăugat în 04/01/2014 de valeriamida
Opțiuni