Concert caritabil de Crăciun
Adăugată de mada_c in 11/12/2013, citită de 1.186 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente

       Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie pentru cei mai mulţi dintre noi. Aşteptăm cu nerăbdare să petrecem timp cu familiile noastre, să ne bucurăm de masa de Crăciun împreună cu cei dragi, să despachetăm cadourile şi să depănăm amintiri. 

       Din nefericire sunt copii, familii şi persoane vârstnice pentru care Crăciunul este perioada anului când simt mai tare ca oricând singurătatea, lipsa şi durerea. De aceea dorim ca să ne implicăm în viaţa acestor persoane greu încercate şi să le fim alături! În acest sens Fundaţia Comunia, Ansamblul de Clopoţei Hosana cât şi Biserica Baptistă Speranţa Oradea organizează un Concert Caritabil de Crăciun pentru aceste persoane, la care doresc să te invite şi pe tine să participi pentru a fi mai aproape de semenul tău.Dăruind primeşti mai mult decât dai!
     

       Aveţi posibilitatea de a vă înscrie pe facebook pentru a participa la concert iar pentru a intra în posesia biletelor sunaţi la numerele de telefon: 

Beniamin Paul : 0748 237 751; Lavinia Matiuţa: 0745 842 598.

https://www.facebook.com/events/654525501265156     

       Concertul are loc la: Casa Tineretului Oradea, str. Alexandru Cazaban, nr. 49, Oradea, la data de 13 Decembrie, ora: 16:00.

      Preț bilet: 15 lei (locurile sunt limitate)

 

 

 


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni