Manifest Impotriva Homosexualitatii
Adăugată de asculta.ro in 28/10/2013, citită de 1.887 ori
Autor: Romania Altfel!, Categorie: Diverse
Manifest Impotriva Homosexualitatii

 

Manifest Impotriva Homosexualitatii

          “Manifest Impotriva Homosexualitatii” este un cuvant indraznet indreptat catre urechile celor care inca mai vor sa auda adevarul. Pentru cei care recunosc ca nu le stiu pe toate. Pentru salvarea de la pierzarea vesnica a homosexualilor si a sustinatorilor ei.

                                                                     Biblia

Sfanta Scriptura nu vorbeste foarte mult despre homosexualitate, dar atunci cand vorbeste condamna homosexualitatea drept pacat. Cateva versete orientative:

 

Marcu 10:6-9 “Dar de la inceputul lumii "Dumnezeu i-a facut parte barbateasca si parte femeiasca. De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de nevasta sa. Si cei doi vor fi un singur trup." Asa ca nu mai sunt doi, ci sunt un singur trup. Deci, ce a impreunat Dumnezeu, omul sa nu desparta."

 Levitic 18:22. “Sa nu te culci cu un barbat cum se culca cineva cu o femeie. Este o uraciune.”

 Levitic 20: 13. “Daca un om se culca cu un om, cum se culca cineva cu o femeie, amandoi au facut un lucru scarbos; sa fie pedepsiti cu moartea: sangele lor sa cada asupra lor.”

1 Corinteni 6: 9-10 “Nu stiti ca cei nedrepti nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu? Nu va inselati in privinta aceasta: nici curvarii, nici inchinatorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomitii, nici hotii, nici cei lacomi, nici betivii, nici defaimatorii, nici hraparetii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.”

 Romani 1: 26-28 “Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii; tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.”

 1 Timotei 1: 9-10 “caci stim ca Legea nu este facuta pentru cel neprihanit, ci pentru cei faradelege si nesupusi, pentru cei nelegiuiti si pacatosi, pentru cei fara evlavie, necurati, pentru ucigatorii de tata si ucigatorii de mama, pentru ucigatorii de oameni, pentru curvari, pentru sodomiti, pentru vanzatorii de oameni, pentru cei mincinosi, pentru cei ce jura stramb si pentru orice este impotriva invataturii sanatoase”

 

Homosexualitatea este clar un pacat, condamnat in Biblie. Ca urmare a acestor lucruri care deranjeaza, unii vor “da foc Scripturii” pentru a scapa de glasul ei si de autoritatea Scripturii. Nu ne vom abate acum pentru a intra in aceasta discutie...

            Homosexualitatea submineaza creatia lui Dumnezeu: Adam si Eva (barbat si femeie). Este esentiala atintirea privirii la “inceputuri”, la Creator si creatie.  Binecuvantarea si porunca lui Dumnezeu a fost: “Cresteti, inmultiti-va, umpleti pamantul si supuneti-l si stapaniti peste...” (Gen 1:28). “Homosexualitate” nu poate indeplini aceasta porunca si submineaza in acelasi timp unitatea de baza precum si procreerea.

 

            Toate pacatele sunt condamnate de Dumnezeu dar homosexualitatea, spre deosebire de altele, pare sa poarte o judecata aspra din partea lui Dumnezeu: pentru cei care o comit SI pentru cei care o sustin. Judecata aceasta sta in faptul ca “Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimii lor... in voia unor patimi scarboase... Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite” (Ro 1:24, 26, 28).  O lepadare divina din cauza impietriri inimii in pacat.

 

            Drept urmare, ei nu mai vad gravitatea pacatului ce-l comit. Nu mai cauta iertare. Sustin practicile lor. Resping “cuvantul iertarii” si chemarea la pocainta pentru acest pacat. Respingand pocainta refuza salvarea. Iar fara salvare/mantuire vor avea parte de condamnare in iad. NIMENI NU VREA CA HOMOSEXUALII SA AJUNGA IN IAD!

Societatea

            Autoritatea si argumentele Scripturii au fost atacate de multi in multe feluri. Unii, pentru a castiga teren, au respins complet orice fel de argument biblic.

            Conform societatii tot mai depravate, Biblia se inseala. Si au dreptate daca privesc doar la ei si/sau la avantajele politico-umane pe care le aduce o astfel de perspectiva. Cine ne credem noi crestinii ca sa judecam aceasta practica? – Dar cine sunt ei pentru ca sa aiba mai multa autoritate si intelepciune, pentru a spune ce este bine si ce-I rau?

            Au ei un standard moral pe care toata lumea sa-l urmeze? NU! Cuvintele cheie folosite de agenda homosexualilor si de tot mai multi oameni ce-I sustin (in general din interes sau de frica) sunt: “societate”, “bun simt”, “libertate”, “drepturile de exprimare”... – acestea au fost pomenite si pe vremea Germaniei hitleriste. Si s-au inselat, nenorocind milioane si milioane de oameni...

            “Normalitatea” unuia nu este neaparat “normalitatea” celuilalt. Aruncand in aer valorile morale, fundamentul societatii, ne aruncam pe noi si viitorul nostru. Si sa nu uitam ca homosexualii au inceput prin a recunoaste faptul ca societatea este normala si ca ei sunt “diferiti” de normalitate. Au acceptat premisa pentru ca acum sa ceara normalitate. Cer legi speciale pentru comportamentul lor sexual. Vor sa redefineasca casatoria SI ca toti ceilalti sa o accepte?

Cunoscuta retea pentru Educatie Homosexuala si Lesbiana (GLSEN) a inceput organizarea de intalniri cu profesorii de istorie ai SUA. Scopul este acela de a introduce la orele de istorie a SUA o perspectiva pro-homosexualitate. GLSEN incurajeaza si promoveaza o apreciere pozitiva a personajelor istorice despre care se crede ca ar fi fost homosexuali, lesbiene, bisexuali sau transsexuali, atat in istorie cat si in politica.

 

            In urma cu zece ani, nimeni din Romania nu se gandea ca-i vom vedea defiland pe strazile oraselor noastre, prezentandu-se cu niste gesturi degradante atat pentru ei insisi, cat si pentru ideea de feminitate. Sa nu mai vorbim despre casatoria intre homosexuali!

Este mai limpede ca oricand ca acei ce credeau ca in Romania activistii homosexuali se vor opri la eliminarea articolului 200 din Codul Penal s-au inselat. Inca mai exista multi naivi in randul celor care-i sustin. Activistii homosexuali, indiferent de tara unde se afla, urmaresc aceeasi agenda social-politica: de la legalizarea homosexualitatii si eliminarea oricaror forme de discriminare pana la legalizarea tuturor drepturilor imaginabile si inimaginabile pentru perechile de homosexuali – casatorie, adoptiii si propaganda constanta in toate mediile sociale, inclusiv in scoli.

In Romania, dupa ce au reusit, cu ajutorul Uniunii Europene, sa elimine din Codul Penal pedepsirea actelor homosexuale, un alt succes al propagandistilor homosexuali a fost introducerea de catre Ministerul Educatiei, in manualele scolare, a homosexualitatii prezentate ca alternativa fireasca, naturala, la heterosexualitate. Ce inseamna aceasta ? - copiii noştri invata acum la scoala ca pot incerca, fara nici o problema, sa intretina relatii sexuale cu persoane de acelasi sex. De ce ? Pentru ca li se spune ca-i normal, conform acestor manuale. Si, ca sa stie cum s-o faca, relatiile homosexuale le sunt explicate in detaliu. Pentru cine nu crede, iata o dovadă a ceea ce au de gand sa faca homosexualii din Romania (este prea injositor ca sa aduc dovezi din marsurile lor publice sau din propagandele lor prin scoli).

 

            Mai inainte de a merge mai departe trebuie sa ne punem o intrebare pe care ei ne-o adreseaza: ce drept au ei sa impuna majoritatii comportamentul lor homoSEXual? Este incorect, politic si nu numai. Curand isi vor da legi pentru a reduce la tacere majoritatea. Cu ce drept/autoritate condamna crestinii si devin intoleranti fata de ei, atunci cand crestinii acuza comportamentul lor drept pacat. Faptul ca mass media, tot mai murdara si subiectiva, ii sprijineste, lucrul acesta nu schimba realitatea nocivitatii sexuale si sociale pe care homosexualitatea o are asupra societatii (intr-un viitor articol vom discuta aceste efecte).

            Homosexualii vor ca toata lumea sa gandeasca ca ei si sa le accepte „inclinatia lor sexuala inascuta” – daca nu accepti? Esti Acuzat drept „bigot”, „fanatic”, „ingust”... – iata toleranta lor. Chiar daca ar avea o inclinatie catre homosexualitate, ca sa intram in argumentul lor, aceasta nu poate fi o scuza ! Inca un lucru : este o inselaciune sa spui ca o inclinatie catre homosexualitate este tot una cu a fi homosexual. Fals ! Sa nu-i lasam tarati in acest hau pe aceia care inca se mai lupta cu acest pacat. Ce facem cu cei care au o inclinatie inascuta spre violenta, alcool, furt, adulter, minciuna... ii lasam sa degenereze pentru ca asa s-au nascut, cu astfel de inclinatii ? NU! Nu-i putem lasa sa traiasca dupa cum le vine, dupa inclinatiile lor. Tot la fel cum exista centre crestine si laice pentru dezalcoolizare, exista centre crestine si laice pentru cei zdorbiti de homosexualitate sau de homosexuali. Exista scapare!

 Ne e teama de eticheta „intoleranti”. Toleranta a fost redefinita complet subiectiv. Din aceasta cauza foarte multi au tacut si nu s-au opus atunci cand homosexualii si-au cerut legi si s-au impus... Dar ce sa faci, cand e normal ca minoritatea sa se impuna majoritatii, sa redefineasca casatoria, sa distruga valorile sexuale, sa ascunda consecintele practicilor homosexuale (d.p.d.v. al sanatatii, social si...), sa transforme scolile si intreaga societate conform agendei lor declarand: „Este Normal!” – Oare?

            Cine poate spune ca se vor opri aici odata ce usa au deschis-o larg? Ce vom face cu cei care isi sustin si vor sustine tot mai tare orientarile lor sexuale si nu numai, precum: pedofilia, voaierism, necrofilia, zoofilia, bestialitatea, poligamia, incestul, masochismul, sadismul etc.?           

Concluzie

            Prezentul manifest nu este un atac la adresa homosexualilor ci impotriva pacatului homosexualitatii (practicat sau sustinut). In final, ei pot face ce vor dar vrem sa le aducem aminte ca aceasta vointa libera nu este lipsita de consecinte pamantesti SI vesnice. Prezentul material nu este scris din ura, ci din compasiune si ingrijorare pentru toti cei care practica sau sunt de acord cu acest pacat.

            Moralitatea nu inseamna fanatism religios. Nu ma voi teme de cuvintul “fanatic”, “ingust”... atunci cand vesnicia unui om este pusa in pericol. Imagineaza-ti ca te afli intr-o prapastie si ca vezi pe cineva deasupra, pe margine, mergand cu spatele, la un pas sa se nenoroceasca. Este gata sa cada in hau. Incepi sa strigi cu putere, avertizandu-l sa se opreasca. Nici nu ai inceput bine sa strigi si apare dintr-o data un numar mare de oameni in jurul tau care iti fac poze si te acuza ca “tii un discurs plin de ura”. Esti avertizat sa-ti tii parerile pentru tine. La urma urmei, cine esti tu sa spui altuia unde are voie sa calce si unde nu? Cine esti tu sa spui ca cineva nu are voie sa mearga cu spatele? Si iata-te, tu ai ajuns tinta maniei tuturor... in timp ce drama este la un pas sa se desfasoare...

           

            Nu urasc homosexualii si nu vorbesc cu ura. Sunt profund deranjat de acest pacat si de faptul ca tot mai multi oameni il accepta si/sau devin indiferenti. Am stat de vorba cu homosexuali, am fost profestor de homosexual si m-am rugat pentru iertarea lor. Dumnezeu este gata sa ierte si sa salveze din acest pacat pe oricine doreste.

            Doamne ajuta-ne sa nu mai fim indiferenti!

 

Scurta bibliografie:

1.      Sfanta Scriptura (trad. Dumitru Cornilescu);

2.      Lutzer W. Erwin, Adevarul despre casatoria intre personae de acelasi sex, Casa Cartii, Oradea, 2007.

3.      McDowell Josh & Hostetler Bob, Noua toleranta, Aqua Forte, 2006.

4.      http://www.openbible.info/topics/homosexuality

5.      http://carm.org/bible-homosexuality

6.      http://www.homosexualitate.ro/scoli.html

7.      http://carm.org/is-homosexuality-dangerous

 

Campania “Romania Altfel!”
Campanie initiata de www.asculta.ro

In colaborare cu:  www.resursecrestine.ro

 


Știre preluată de pe www.asculta.ro
excelent articol, ar trebui prelucrat in fiecare biserica unde se poate, la studiul cu tineri, pentru a putea raspunde in fata provocarilor tot mai dese din partea "lumi'.
Adăugat în 20/11/2013 de abortolici
Opțiuni