Doneaza o Biblie sau o carte crestina pentru oamenii din Muntii Apuseni!
Adăugată de Slujire in 24/06/2013, citită de 1.391 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Doneaza o Biblie sau o carte crestina pentru oamenii din Muntii Apuseni!

Proiectul de misiune crestina ,,1 000 de Biblii pentru oamenii din Muntii Apuseni” este initiat de Libraria Maranatha in colaborare cu asociatia crestina ,,Misiunea Speranta pentru Romania” si are ca scop distribuirea in cele mai izolate catune din Muntii Apuseni a peste 1 000 de Biblii, in perioada 19 – 21 Iulie. Actiunea se va desfasura in prima faza in zona de catune  Bulzestii de Sus – Brad, jud. Hunedoara. Avem in vedere aici cele mai izolate si mai greu accesibile zone din Muntii Apuseni, in unele locuri se poate ajunge numai pe jos.

In aceste catune oamenii stau izolati, ocupandu-se cu cresterea animalelor. De cele mai multe ori catunele sunt formate din maxim 5-10 case, fiecare risipite pe cate un deal. Distanta intre aceste locuinte este de 1 – 1,5 km, iar intre catune ajunge si pana la 10 km, distanta care nu poate fi parcursa decat pe jos. Numai in ocazii speciale oamenii coboara in satele mai populate. In aceste zone mesajul Evangheliei poate ajunge cel mai bine prin carti si Biblii. De aceea, dorim ca in perioada 19 – 21 Iulie 2013 sa distribuim in aceste catune izolate peste 1 000 de Biblii.

De asemenea, dorim sa le oferim oamenilor si carti crestine care sa ii ajute sa Il cunoasca pe Dumnezeu. Cei care aveti acasa carti crestine cu caracter misionar, care pot fi date oamenilor fara cunostinte biblice temeinice, va rugam sa le trimiteti prin posta la adresa mentionata mai jos.

Pentru ca aceasta actiune sa se poata desfasura avem nevoie de biblii sau fonduri pentru cumpararea de Biblii. De asemenea, cine doreste poate participa alaturi de noi in aceasta actiune de distribuire de Biblii.

Sunt trei modalitati prin care puteti participa:

1. DONEAZA O BIBLIE SAU O CARTE CRESTINA - Cei care doriti sa donati direct biblii sau carti crestine, va rugam sa le trimiteti prin posta la adresa:

LIBRARIA MARANATHA, comuna Sepreus, jud. Arad, nr. 19

Primim orice fel de Biblie sau carte crestina in stare buna care poate fi donata oamenilor din Muntii Apuseni.

 2. DONEAZA FONDURI PENTRU CUMPARAREA DE BIBLII - care apoi vor fi distribuite in catunele din Muntii Apuseni.

Cea mai ieftina Biblie poate fi procurata de catre noi la pretul de 17 lei.

Cei care doriti sa donati fonduri va rugam sa folositi conturile asociatiei crestine ,,Misiunea Speranta pentru Romania” de mai jos:

- doneaza online cu cardul aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

- doneaza prin PayPal aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

- doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

- IN LEI RO 39 RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Dupa efectuarea donatiei in una din modalitatile de mai sus, va rugam sa specificati fie telefonic, fie prin email, destinatia donatiei: PENTRU BIBLII

3. Cei care doriti sa participati direct la distribuirea bibliilor in Muntii Apuseni, va rugam sa ne contactati. Numarul de locuri este nelimitat, insa nu vom putea asigura transportul si cazarea, ci se va face pe cont propriu.

Cazarea se va face in corturi intr-o zona amenajata, mancarea va fi pe cont propriu. De asemenea, nu putem asigura decontarea cheltuielilor de transport.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email:

[email protected]

Telefon: 0766 365 833, 0749 402 098, 0257 356 352

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni