40 de batrani ai strazii au primit lemne de foc in aceasta iarna
Adăugată de Slujire in 16/06/2013, citită de 1.402 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
40 de batrani ai strazii au primit lemne de foc in aceasta iarna

La inceputul iernii care a trecut asociatia noastra  a lansat o campanie de misiune crestina care a constat in strangere de fonduri pentru batranii strazii care sunt gazduiti in adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor, sustinut de catre asociatia noastra crestina.

Ca in fiecare an, va multumim ca ati raspuns apelului nostru miscati de Duhul Sfant. Dorim sa ne cerem scuze ca din motive tehnice nu am reusit pana in acest moment sa va prezentam un raport video din cadrul acestei actiuni de misiune crestina, asa cum am obisnuit pana acum.

In acest moment problema tehnica este rezolvata, iar mai jos va prezentam materialul video. 40 de batrani ai strazii au beneficiat de aceste lemne. Majoritatea acestor batrani sunt luati de pe strada, iar aici li se ofera cazare, ingrijire si hrana zilnica, gratuit.

Acest adapost pentru batranii strazii functioneaza prin credinta cu ajutorul dvs, donatorii si sponsorii nostri. Materialul de mai jos este unul mai amplu si cuprinde imagini cu lemnele cumparate, imagini cu batranii din adapost cat si interviuri cu ei. Dorim pe aceasta cale sa multumim in mod special asociatiei crestine ,,Dar Ceresc” care a contribuit la cumpararea acestor lemne.

Vezi video aici: www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni